Ouder en BabygymTerug naar het overzicht

Fit na de bevalling en baby-, peuter-, en kleutergym.
MamaVive
Ben je eraan toe om na de bevalling weer te gaan bewegen? En wil je dit graag mét je baby doen? Dan zijn de lessen MamaVive een aanrader. Vanaf 8 weken na de bevalling kun je samen met een groep enthousiaste andere mama’s starten met een op Yoga en Pilates gebaseerde les. Hierin ligt de focus op (het herstellen van) de spieren in de romp, bekkenbodem en de rest van het lichaam. Het is een matig intensieve les van 45 minuten. Baby’s zijn bij de les aanwezig én er is ruimte om tussendoor te voeden of even uit de activiteit te stappen als je baby dit nodig heeft. Tijdens de les komen er ook een aantal oefeningen voor de baby’s aan bod, die je thuis kunt uitvoeren.

BabyVive en DreumesVive
Zodra je baby meer gaat bewegen, kan zitten en rollen, gaat er letterlijk een wereld voor hen open. Tijdens de lessen van BabyVive, gaan we met de baby’s op ontdekkingstocht, waarbij we de zintuigen gebruiken door middel van sensorische integratie. Horen, zien en voelen staan centraal, in combinatie met bewegen en ontdekken. Andere baby’s en dreumesen worden ook interessant en nieuwsgierig zullen ze op onderzoek uitgaan. Leuk om te weten: papa’s vinden deze les ook heel erg leuk om te doen met hun kleintje!

PeuterVive NIEUW!
Op de locatie in Nederwetten worden ook PeuterVive lessen aangeboden op zaterdagochtend. Tijdens de lessen van PeuterVive gaan we de uitdaging aan en steeds nieuwe beweegpatronen leren, samenwerken en luistervaardigheden ontwikkelen. Dit alles, terwijl mama of papa dichtbij blijven, maar soms ook een stapje terug nemen.

Het is altijd mogelijk om een gratis proefles te boeken, waarna inschrijving gaat met een rittenkaart van 10 lessen.
De lessen zullen gegeven worden bij ViaMama in Son op vrijdag en in gymzaal de Koppelaar in Nederwetten op zaterdag.

Klik op de roze button voor nog meer info!

EnerVive

Nieuwstraat 54
5691 AD Son en Breugel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Heerlijk eropuit!

Heerlijk eropuit!

Zin om er even lekker op uit te gaan tijdens Pinksteren? Op onze eropuit pagina vind je super veel fijne tips.

Van zwembad tot kinderboerderij. Van museum tot pretpark. En nog veel meer!

Naar de tips