TELEKIDS MUSICAL LESTerug naar het overzicht

Telekids Musicalschool / De Nederlandse Musicalschool, musical les waar jouw kind blij van wordt!
Is jouw kind helemaal gek van zingen, dansen en acteren? Geef hem/haar dan op bij Telekids Musicalschool bij jou in de buurt! 

Ontdek je talent
Telekids Musicalschool laat alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring waar jouw kind blij van wordt!

De Nederlandse Musicalschool
De Telekids Musicalschool is er voor iedereen uit het basisonderwijs. Grote broer 'De Nederlandse Musicalschool' heeft een lesprogramma voor de leerlingen uit het voortgezet onderwijs.

Geef je op voor een proefles
Geef je kind nu op voor een proefles in februari en zie je kind in juni stralen op het podium in een échte theaterproductie. Bij de musical les krijgen ze les in zang, dans en acteren, maar natuurlijk werken ze ook aan zelfvertrouwen, presentatie, samenwerken en heel belangrijk: ze maken heel veel plezier!

Benieuwd? Neem een kijkje op www.telekidsmusicalschool.nl en meld je kind aan voor een vrijblijvende proefles* via de roze websitebutton.

*Let op, een proefles is niet gratis 

Locaties Eindhoven
Eindhoven les op zaterdag: Vijfkamplaan 16B, 5624 EB Eindhoven
Eindhoven les op zondag: Belgiëplein 20, 5628 XJ Eindhoven

Telekids Musicalschool

Vijfkamplaan 16B
Eindhoven
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente

Lente

Het zonnetje komt steeds vaker te voorschijn, het blijft langer licht, je hoort de vogeltjes fluiten... Wij kunnen niet wachten totdat de lente weer begint.

Ik krijg zin om eropuit te gaan. Jij ook?

Naar de tips