Boekhandel van PiereTerug naar het overzicht

Voor de allerkleinsten tot en met achtste groepers! Voor iedereen een boek!
Boekhandel van Piere is een ontzettend mooie winkel met een hele grote afdeling speciaal voor de kids. Er gaat hier een wereld vol boeken voor je open met prentenboeken voor de allerkleinsten tot en met alle populaire titels voor 12-jarigen.

Er worden regelmatig events georganiseerd die met boeken en lezen te maken hebben. Bijvoorbeeld rondom de Kinderboekenweek. Hou de site in de gaten. 

Op de website van van Piere vind je een overzicht per leeftijdscategorie van nieuw verschenen boeken, winnaars van griffels en penselen en data die belangrijk zijn als het gaat om kinderboeken. 

Erg leuk vinden wij iedere donderdag het "Kinderboek van de week" van Ineke van Nispen. Oh ja, coffeelovers maakt heerlijke cappuccino voor je. Of geniet van gebak of lunch tussen de boeken. Super toch? 

Om naar de website te gaan, klik je op de roze button.

Tip: Heb je er wel eens over nagedacht lid te worden van de bibliotheek? 


Boekhandel van Piere

Nieuwe Emmasingel 48
5611 AM Eindhoven
Openingstijden Maandag: 11.00 - 18.00.
Dinsdag, Woensdag, Donderdag: 09.30 - 18.00.
Vrijdag: 09.30 - 21.00.
Zaterdag: 09.30 - 18.00.
Zondag: 12.00 - 17.00.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes!

De leukste kinderfeestjes!

De scholen zijn weer begonnen en de gezellige kinderfeestjes komen er ook weer aan. Wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Check alle kinderfeestjes!