Kim & CoTerug naar het overzicht

Hele mooie, trendy merken vind je bij de aardige dames van Kim & Co!
Al jaren een begrip: Kim & Co is dé winkel bij uitstek als je iets zoekt in het hogere segment. Mooie merken, goede kwaliteit en alles vanaf maatje 56. Ook voor de allerkleinsten dus! Voor een kraamkadootje ben je hier ook aan het juiste adres.

Maten tot en met 176, dus tot en met tieners van 14 jaar. Voor jongens en voor meiden, er is super veel! En niet onbelangrijk, je wordt altijd vriendelijk geholpen en om advies mag je altijd vragen. Fijn! 

Een greep uit de collectie: Airforce, Diesel, Kenzo, Liu Jo, Nik en Nik, Osaka hockey, Stone Island, Woolrich en Zadig en Voltaire. Echt een bezoekje waard deze gezellige winkel in de Hooghuisstraat!

Via de roze button kom je op de site en kun je zien wat Kim & Co zoal in de collectie heeft! 

Plan je een shopdagje en wil je weten wat Eindhoven nog meer te bieden heeft? Check dan eens ons overzicht voor alle leuke boetiekjes in de stad! 

Kim & Co

Hooghuisstraat 2
5611 GT Eindhoven
Openingstijden Iedere dag van de week geopend. Voor actuele openingstijden check de site.  Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

ZOMERVAKANTIE!! Blijf jij deze vakantie thuis? Boffen, want er is enorm veel leuks te doen in de regio Eindhoven en Noord-Limburg.

Zomervakantie tips>>