Souza for KidsTerug naar het overzicht

Welkom in de wereld van Souza for Kids!
Hele leuke verkleedkleding voor jongens en meisjes vind je Souza for Kids.

Een wereld vol vrolijke kinderaccessoires en verkleedkleding.
Met veel fantasie zorgen wij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen. Met onze fleurige en kleurige accessoires en kleding willen we een lach op het gezicht toveren.

Bovendien stimuleren we op die manier kinderen al vroeg hun creatieve geest en fantasie te verrijken en maken we de wereld net iets mooier! Accessoires als aankleding Souza! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie accessoires die kinderen laat stralen. Diademen, sieraden (voor meisjes én jongens), prinsessenschoenen, kronen, hoeden, tassen, toverstafjes en interieuritems voor de kinderkamer. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in onze collectie. Ieder seizoen voegen we daar nieuwe items en hebbedingen aan toe.

Daarbij laten we ons graag inspireren door hippe kleuren, thema’s en materialen.
Maar ook door kinderwensen, dromen en fantasieën.
Vrolijk & Veilig Verkleden Van prinses en toverfee tot zeemeermin en elf. Van brandweerman en ridder tot draak, indiaan en piraat. De collectie verkleedkleding van Souza!brengt de rijkste kinderfantasieën tot leven. De werkelijkheid laten we even voor wat die is.

Souza! ontwerpt alle kleding zelf en komt twee keer per jaar met een nieuwe collectie vol nieuwigheden. Veiligheid, gemak en speelplezier staan daarbij altijd voorop. Kinderen kunnen de kleding altijd zelf aantrekken en de stoffen zijn goed wasbaar.
De collectie is geschikt voor kinderen van 2-11 jaar.

"Bij het huis aan het water weerkaatst het fraaie zonlicht in de fonkelende schelpjes kroon van zeemeermin Maryola. Verderop speelt de ondeugende tyrannosaurus… Hokus pokus poef! De unicorn ontwaakt plots uit haar slaap! Ze kijkt naar de weide met fleurige bloemetjes waar elfje Laurella met glinsterende vleugeltjes wacht op haar vriendinnetje Yoline, die net uit het raam klimt om te ontsnappen aan de toverkunsten van de tovenaar… het is echt Happy Fantasy…"

Neem zelf maar eens een kijkje in de webshop!

Souza!


5690 AB Son
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voetjebal Extra Locatie

Voetjebal Extra Locatie

Voetjebal is enorm populair! Daardoor hebben ze een nieuwe zaal geopend binnen hun locatie Stratum. Wil jij samen met jouw kindje komen Voetjeballen. Dat kan! Op 11 en 18 december geven ze twee GRATIS proeflessen in de Fontys sporthogeschool Eindhoven!

Schrijf je in voor deze proefdagen