Doe-boerderijTerug naar het overzicht

Boebadoe staat voor "Boer Bart Doet". Ga spelen op deze leuke Doe-boerderij in Beringe, Noord-Limburg.
In het mooie, uitgestrekte en landelijke gebied van Beringe (Noord-Limburg) laten ze je op de BoeBaDoe Farm op een speelse manier kennismaken met het boerderijleven. Op de boerderij kan je de dieren en de vrije natuur horen, zien, voelen, proeven en ruiken. Er zijn veel dieren die je met open pootjes ontvangen. Zo hebben ze er o.a. diverse lieve pony’s, een koeienstal en een grote tipi-tent vol met lieve cavia’s en konijntjes die niks liever willen als vertroeteld worden.

Terwijl de kinderen zich vermaken met de dieren of zich een weg banen door het maïsdoolhof, kunnen de volwassenen ondertussen genieten van de ongedwongen sfeer op de boerderij. Maak een korte wandeling over het terrein en verbaas je over de overweldigende, ongedwongen sfeer.

Uitgewandeld? Vanaf het boerenterras kan je tijdens een kopje verse koffie of thee genieten van het prachtige uitzicht op de speelweide, waar de kinderen zich volop kunnen vermaken.

Klik op de roze button om naar de website van BoeBaDoe Farm te gaan.

Tip: Zin in een onvergetelijk verjaardagsfeestje? Vier dan ook eens je kinderfeestje op de BoeBaDoe Farm!

BoeBaDoe Farm

Haambergweg 14
5986 NX Beringe
Openingstijden Woensdag t/m zondag: 13.00 - 17.00 uur Prijs Entree: €2,50 per kind | Volwassenen: Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomertips ook in je mailbox!

De leukste zomertips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes in de zomer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je maibox!

Hier kun je je inschrijven!