Pannenkoekenhuis De BosrandTerug naar het overzicht

Bij De Bosrand, Noord-Limburg kun je niet alleen lekkere pannenkoeken eten maar ook midgetgolfen!
Vlakbij de Kasteeltuinen van Arcen vind je het prachtig gelegen Pannenkoekenhuis De Bosrand. Het restaurant is gezellig ingericht en heeft 128 zitplaatsen. Vanuit het raam heb je eenmooi uitzicht op het terras en de midgetgolfbaan.

Vanaf het terras, zowel aan de voor als achterzijde, kan je genieten van rust en ruimte. Het terras aan de achterzijde kijkt uit op een van de mooiste midgetgolfbanen van Limburg. Mocht het weer even niet meewerken dan kunnen beide terrassen overdekt worden.

Wat veel mensen niet weten is, dat een pannenkoek een complete maaltijd kan vormen met melk, granen, groenten en vlees. Voedzaam, lekker en gezond.

De pannenkoeken worden bij De Bosrand nog, zoals het hoort, gebakken in de pan. De verse ingrediënten worden meegebakken waardoor de smaken goed tot zijn recht komen.

Midgetgolfbaan
Alleen de midgetgolfbaan is al een bezoek meer dan waard. Deze 18 holes midgetgolfbaan onderscheidt zich van andere banen door de prachtige aanleg met veel groen en een mooie vijver.

Bovendien zijn de banen voorzien van een rubber-coating, wat het spelen veel plezieriger maakt. De midgetgolfbaan heeft een flinke renovatie ondergaan waardoor het speelplezier alleen maar is verbeterd.

Ook is er voor de kleinste kinderen nog een leuk speeltoestel waar ze zich op kunnen vermaken!

Wil je meer weten over pannenkoekenhuis De Bosrand? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de leukste uitjes bij jou in de buurt!

De Bosrand

Leermarkt 17
5944 BM Arcen
Openingstijden Maandag: Gesloten 
Dinsdag t/m zondag: 11.00 - 19.30 uur.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstwintercircus

Kerstwintercircus

Het is tijd voor de 51e editie van het Internationale Kerstwintercircus in het Parktheater. Van jongleurs tot trapeze-artiesten en van clowns tot evenwichtskunstenaars.
Wederom komen de beste en mooiste acts. Buiten de piste zijn er gezellige kraampjes.

Reserveer je ticket