• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

De GerrithoeveTerug naar het overzicht

Genieten op het platteland op deze fantastische speelboerderij.
De Gerrithoeve is een restaurant, speelboerderij (zowel binnen als buiten) en camping in één! Sta je niet op de camping, dan kun je nog wel gebruik maken van het restaurant of speelboerderij.

Een gezellige landelijke speelboerderij, kinderen kunnen hier hun hart ophalen en heerlijk spelen in onze binnen en buiten speeltuin. Elk speeltoestel draagt op zijn eigen manier bij aan de ontwikkeling van het kind. Mocht het eens wat minder weer zijn dan hebben zij overalletjes klaar liggen in diverse maten zodat ze volop kunnen ravotten. Hun speelboerderij ligt in een fijne rustige omgeving en is ruim opgezet. Ouders kunnen genieten van een hapje en een drankje, ze serveren lunch, diner maar ook heerlijk huisgemaakt gebak en lekkers voor bij de borrel.

Ook de verjaardag van je kind kan bij hun gevierd worden!  

De minicamping / boerderijcamping van de Gerrithoeve is gelegen aan de voorzijde van het bedrijf welke grenst aan natuurgebied de Kleine Oisterwijkse Heide. Op de camping zijn 23 staanplaatsen met eigen stroomaansluiting, sanitaire voorzieningen en een jeu de boules baan!

Kijk voor nog meer info op hun site. Klik hiervoor op de roze button.

TIP; Binnenkort jarig? Hier vind je vast een tof feestje!

De Gerrithoeve

Kollenburgsebaan 11a
5062 TH Oisterwijk
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Joehoe, het is vakantie! We hebben daarom weer enorm veel leuke tips voor je verzameld. Voor een zonnige, maar ook voor een regenachtige dag!

Check hier de te gekke uitjes.