Down Town Gourmet MarketTerug naar het overzicht

Taste & Smile! Recent geopend en nu al een van onze favoriete adresjes!
Je kent het vast wel; je wil gezellig met je gezin een avondje gaan eten maar iedereen wil iets anders. De een wil pizza, de ander wel weer eens een keer sushi en je ouders maakt het allemaal niet zo gek veel uit, als ze maar een goed glas wijn of een lekker biertje erbij hebben.

Nu is er dus de Down Town Gourmet Market! Wat is het eigenlijk? Een foodcourt, een soort permanent foodfestival in een semi-overdekte hal. Super gezellig aangekleed, veel tafels, barkrukken en wijnvaten waar je aan kunt zitten. Je eet (en borrelt) in het 'centrum' en wordt omringd door allerlei heerlijke zaakjes waar je gerechten kunt eten uit alle windstreken. En allemaal met liefde gemaakt. 

Wij van Kidsproof zijn fan! Insiders tip: neem meerdere betaalpassen mee, want betalen gaat per pin of credit card, no cash. Zo kun je bij verschillende zaakjes tegelijk bestellen. Oh, ijs en frietjes hebben ze ook.  

Wil je meer weten? Via de roze button kom je op de website. Reserveren is niet mogelijk, dus het kan zijn dat je even moet wachten op een plekje. Ondertussen kunnen de kids prima even buiten spelen, want de Smalle Haven is autovrij. 

Voor alle heerlijke eetgelegenheden in centrum Eindhoven, check je ons overzicht!

Down Town Gourmet Market

Smalle Haven
5611 EJ Eindhoven
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Heerlijk eropuit!

Heerlijk eropuit!

Zin om er even lekker op uit te gaan? Op onze eropuit pagina vind je super veel fijne tips.

Van zwembad tot kinderboerderij. Van museum tot pretpark. En nog veel meer!

Naar de tips