KOKS GemertTerug naar het overzicht

Binnen en buiten genieten bij Koks in Gemert.
KOKS Gemert is één van de gezellige, vertrouwde en bruisende plek waar iedereen zich helemaal thuis voelt, ook alle kids! Van smullen van ons uitgebreid kids menu, pannenkoeken versieren met de lekkerste toppings tot zorgeloos binnen en buiten spelen. En dat terwijl jij gewoon geniet van jouw lunch, diner of borrel op een van de mooiste plekjes aan de oever van de Aa, bij de bossen en in de landelijke omgeving van Gemert, Erp, Beek en Donk en Boekel

Buiten bij KOKS
kunnen de kids al hun energie volledig kwijt in onze gloednieuwe grote buitenspeeltuin met aangelegen omheinde grasveld. En dit alles in het zicht van ons terras! Zo kun je altijd toezicht blijven houden, terwijl je geniet van jouw drankje, gerecht en de heerlijke bruisende omgeving. De speeltoestellen zijn gemaakt van het uiterst duurzame Robinia hout. Hiermee waarborgen we de kwaliteit en veiligheid van de speeltuin.
De KOKS Kinderkamer is voor alle kids een écht walhalla. Een fantasierijke en educatieve kinderhoek waarin kinderen zichzelf eindeloos vermaken. Van een wandspel, interactieve game tot een complete indoor playground. Zij blij, jij blij! Hun interactief speelsysteem van IKC Studio zorgt ervoor dat er tot vier kids tegelijkertijd samen kunnen spelen met speciale spellen ontwikkelt voor de leer- en ontwikkelingsbehoeften. Van voetballen tegen elkaar, tot samen gaan vissen.

Echt een top plek.

Kijk voor meer info op hun site.

Meer fijne tips vind je hier!

KOKS Gemert

Koksedijk 25
5421ZB Gemert
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Heerlijk eropuit!

Heerlijk eropuit!

Zin om er even lekker op uit te gaan? Op onze eropuit pagina vind je super veel fijne tips.

Van zwembad tot kinderboerderij. Van museum tot pretpark. En nog veel meer!

Naar de tips