Nu te doen in de regio Eindhoven en Noord-Limburg!

Nu te doen in de regio Eindhoven en Noord-Limburg!

Onze uitagenda staat altijd vol leuke activiteiten die je op een bepaalde datum kunt doen. Zo ben je altijd op de hoogte!

Kies uit voorstellingen, workshops, vakantie-activiteiten, open dagen, knutselmiddagen, proeflessen en meer!

PS: er zijn ook veel leuke activiteiten die je élke dag kunt doen in de regio Eindhoven en Noord-Limburg. Kijk daarvoor tussen de Eropuit-tips!

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 140 resultaten
Pagina: 12345
totaal 140 resultaten
Pagina: 12345

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Eindhoven!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Eindhoven: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond?

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond

Op Kidsproof Eindhoven vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Best, Nuenen, Geldrop en Weert!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)