World Cleanup Day!Terug naar het overzicht

zaterdag 18 september 2021
Op zaterdag 19 september is het weer zover: World Cleanup Day. De grootste wereldwijde opruimactie!
Op zaterdag 18 september is het weer zover: World Cleanup Day. Tijdens deze grootste wereldwijde opruimactie van het jaar gaan we samen met ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt geven. Dit jaar wordt World Cleanup Day in Nederland georganiseerd door Plastic Soup Foundation en NederlandSchoon.

 
Het doel? Het opruimen van zoveel mogelijk zwerfvuil! En vooral ook het verkrijgen van meer waardevolle informatie over het soort afval dat op straat en in het milieu ligt en de herkomst ervan. Dat inzicht is onmisbaar bij het vinden van structurele oplossingen.

Vanwege het coronavirus mogen we niet in grote groepen opruimen. Maar dat maakt niet uit! Want als we nou allemaal een klein stukje van de stoep, het park of het strand opruimen, dan kunnen we samen heel veel zwerfafval opruimen. Welk stukje ga jij claimen op zaterdag 18 september? Zet jouw opruimactie op de kaart! 

Klik hiervoor op de roze button!

World Cleanup Day!


Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes!

De leukste kinderfeestjes!

Is jouw kind binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Check alle kinderfeestjes!