• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Kinderactiviteiten in musea & bibliotheken in Eindhoven
Culturele uitagenda

Kinderactiviteiten in musea & bibliotheken in Eindhoven

In Eindhoven zijn er hele leuke tentoonstellingen en kinderworkshops in kindvriendelijke musea, kun je proefjes doen in science expo's en zijn er veel leuke kinderactiviteiten in de bibliotheken. Speciaal voor gezinnen en kinderen. Kom met kinderen naar het museum!

Filteropties

óf
Wanneer
Leeftijd
Locatie
totaal 85 resultaten
Pagina: 123
totaal 85 resultaten
Pagina: 123

Kinderactiviteiten in het museum in de regio Eindhoven

Met kinderen naar een kidsproof museum is echt een leuk uitstapje. Veel musea in de omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond hebben extra kinderactiviteiten: een museum speurtocht voor kinderen, een familierondleiding door het museum, een museum audiotour voor kinderen en meer. Ook zijn er in het museum vaak extra leuke workshops voor kinderen op woensdagmiddag, in het weekend en in de schoolvakanties.

In de uitagenda van Kidsproof Eindhoven vind je alle kindvriendelijke tentoonstellingen en alle leuke museumactiviteiten voor kinderen in Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Best, Nuenen, Geldrop en Weert.

Kinderactiviteiten in de bibliotheek in de regio Eindhoven

De bibliotheken in Eindhoven organiseren speciale kinderactiviteiten: vaak is er een voorleesuur voor kinderen, een speciaal voorleesuurtje voor peuters, er zijn regelmatig leuke workshops voor kinderen in de bibliotheek én in sommige bibliotheken zijn zelfs kleine theatervoorstellingen voor kinderen. In de uitagenda van Kidsproof Eindhoven vind je ze allemaal!