Alle Sinterklaasactiviteiten in Eindhoven 2024
Sinterklaas

Alle Sinterklaasactiviteiten in Eindhoven 2024

Hier vind je alle informatie over de Sinterklaasintochten 2024 in Eindhoven, alle Sinterklaasactiviteiten en de leukste Sinterklaas uitjes.

Een bezoekje aan het huis of kasteel van Sinterklaas, de pakjesboot, je pietendiploma halen.. het kan allemaal!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 0 resultaten
Pagina:
Helaas, we hebben voor deze datum (nog) geen activiteiten kunnen vinden. Kijk daarom ook even in onze categorie Eropuit, daar vind je heel veel activiteiten die je elke dag kunt doen!
totaal 0 resultaten
Pagina:

Wanneer is de intocht van Sinterklaas 2024?

Wanneer is de intocht van Sinterklaas dit jaar in Eindhoven? In onze uitagenda vind je alle Sinterklaas intochten in en om Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Best, Nuenen, Geldrop en Weert. Zo leuk om samen Sinterklaas en zijn Pieten binnen te halen! Komt hij met de pakjesboot uit Spanje of dit jaar toch op een andere manier naar Eindhoven?

Sinterklaas activiteiten & Sinterklaas uitjes in de omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond

Naast de intocht zijn er veel andere leuke Sinterklaasactiviteiten in Eindhoven. Zo kun je zien waar Sinterklaas slaapt, je kunt een Pietendiploma halen in het Pietenhuis, op bezoek bij Sinterklaas, een kijkje nemen op de pakjesboot, Sinterklaas ontmoeten, het boek van Sinterklaas zien, een brief aan Sinterklaas schrijven en heel veel pepernoten eten. Er zijn speciale activiteiten voor peuters en kleuters rondom Sinterklaas.

Sinterklaas in de regio Eindhoven

Kijk hier in de uitagenda van Kidsproof Eindhoven of je ook een Sinterklaashuis, een Pietendorp of de pakjesboot kunt bezoeken in Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Best, Nuenen, Geldrop en Weert. We maken er een mooi Sinterklaasfeest van!