KinderkunstclubTerug naar het overzicht

In het Van Abbemuseum: ieder kind een kunstenaar. Kunst kijken en maken voor 6-12 jaar!
Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud? Vind je het leuk om naar kunstwerken te kijken, maar vooral ook om zelf kunst te maken? Kom dan naar het Van Abbemuseum.

Bijna elke zaterdagmiddag ben je welkom van 14.00 tot 16.00 uur bij de Kinderkunstclub. Samen met andere kinderen ga je eerst in het museum naar echte kunstwerken kijken. Elke keer is er een ander thema waarover je daarna je eigen kunstwerk gaat maken.

De ene week ga je tekenen, een andere keer werk je met klei of karton en weer een andere keer ga je schilderen. Door de uitdagende opdrachten zal je ontdekken dat er ook in jou een echte kunstenaar schuilt! Natuurlijk mag je je kunstwerk mee naar huis nemen. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee zodat het extra leuk wordt!

Check de site via de roze button voor meer info! Reserveren is aan te raden.

Ben je geïnteresseerd in kunst en wil je weten welke musea er nog meer te vinden zijn in de omgeving? Wij hebben deze musea allemaal voor je op een rijtje gezet!


Elke bijeenkomst van de Kinderkunstclub wordt begeleid door twee ervaren museumdocenten. Het maximum aantal deelnemers is 20 kinderen per groep. De kosten per bijeenkomst bedragen € 6,- per kind.

Van Abbemuseum

Bilderdijklaan 10
5611 NH Eindhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes!

De leukste kinderfeestjes!

Is jouw kind binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Check alle kinderfeestjes!