Charly CaresTerug naar het overzicht

Ben je op zoek naar flexibele kinderopvang? Charly Cares biedt altijd een betrouwbare oppas!
Oppasstress is verleden tijd met de Oppas App van Charly Cares. Via de app vind je altijd een persoonlijk gescreende oppas. Of je nu op zoek bent naar een vaste oppas, een oppas voor af en toe, of een last minute oppas.

En de zogenoemde Oppas Angel woont altijd bij jou in de buurt, op fietsafstand. En hoe het zit met de betrouwbaarheid? Voordat een Oppas Angel toegang krijgt tot de app, wordt hij of zij gescreend en worden de referenties gecheckt. Ook laten ouders na iedere oppasdienst een rating en review achter. Deze zijn altijd inzichtelijk voor andere ouders. Charly Cares monitort deze ratings en reviews continu, om de kwaliteit te waarborgen.

Natuurlijk is het fijn om één vaste en vertrouwde oppas te kunnen boeken. Daarom bouw je bij Charly Cares je eigen oppaspoule op. Zo heb je niet steeds wisselende gezichten.

Klik op de roze button voor meer informatie en om je gratis aan te melden!

Charly Cares


Regio Eindhoven
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voetjebal Extra Locatie

Voetjebal Extra Locatie

Voetjebal is enorm populair! Daardoor hebben ze een nieuwe zaal geopend binnen hun locatie Stratum. Wil jij samen met jouw kindje komen Voetjeballen. Dat kan! Op 11 en 18 december geven ze twee GRATIS proeflessen in de Fontys sporthogeschool Eindhoven!

Schrijf je in voor deze proefdagen