Praktijk FireflyTerug naar het overzicht

Als een kind ziet wat hij allemaal kan en hoe sterk hij is kan hij weer op eigen kracht verder.
Géraldine van Praktijk Firefly, laat kinderen ontdekken hoe mooi ze zijn, ze helpt met lastige vraagstukken en laat hen, hun eigen kracht weer vinden.

Iedere ouder wil dat zijn kind gelukkig is. Ieder kind wil lekker in zijn vel zitten, energie hebben en met plezier opgroeien. Alle kinderen komen voor uitdagingen te staan. Soms zijn er te veel uitdagingen of is het lastig om deze te overwinnen. Kinderen kunnen dan vastlopen of tijdelijk niet lekker in hun vel zitten. Als kindercoach begeleid Géraldine deze kinderen. Met behulp van spel, creativiteit, muziek en oefeningen, laat ze kinderen ervaren wie ze zijn en wat hen helpt.

Zie je een Firefly, een vuurvliegje, in je droom? Dit staat voor een goed idee dat uit je onderbewuste naar boven komt. Géraldine wil kinderen weer laten stralen en verlichting brengen. Vanuit hun eigen kracht en kwaliteiten, want net als een vuurvliegje in een droom, draagt een kind de oplossing al bij zich. Hij heeft alleen wat hulp nodig om dit naar boven te halen.

Wil je meer weten over Praktijk Firefly of eens persoonlijk kennismaken met Géraldine?
Neem dan contact met haar op voor meer informatie of om eens van gedachten te wisselen.

Klik hiervoor op de roze button.

Praktijk Firefly

Doelenstraat 35
5616 RK Eindhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voetjebal Extra Locatie

Voetjebal Extra Locatie

Voetjebal is enorm populair! Daardoor hebben ze een nieuwe zaal geopend binnen hun locatie Stratum. Wil jij samen met jouw kindje komen Voetjeballen. Dat kan! Op 11 en 18 december geven ze twee GRATIS proeflessen in de Fontys sporthogeschool Eindhoven!

Schrijf je in voor deze proefdagen