6 x gezellige en lekkere Italiaanse restaurants

1 januari 2020
Zijn jullie kids ook zo dol op pizza? Hier 6 tips voor lekkere pizza's in de regio.
Mamma mia wat lekker!!!
De Pizzaplaats.
De Pizzaplaats wil een plek creëren waar je heerlijk kunt eten en een ongedwongen gezellige sfeer is. Je voelt je meteen welkom. Voor de kinderen is er een klein speelhoekje en buiten op het fijne terras kunnen ze ook spelen. Kinderstoelen zijn aanwezig. Het personeel is reuze vriendelijk!

Happy Italy.
Met hele gezin eten bij Happy Italy Eindhoven. Betaalbaar en lekker. De kinderen kunnen spelen in de speelhoek of op het plein voor het restaurant. In de zomer is er een fijn terras waar het heerlijk is.

Mangiare.
Prachtig en sfeervol restaurant. Met aan de voorzijde een klein terras en aan de achterzijde een prachtige tuin waar je heerlijk kunt toeven. Bij de achterzijde van het terras zit ook een kidsplace. Daar kunnen de kinderen heerlijk spelen.

Down Town Gourmet
Super gezellig aangekleed, veel tafels, barkrukken en wijnvaten waar je aan kunt zitten. Je eet (en borrelt) in het 'centrum' en wordt omringd door allerlei heerlijke zaakjes waar je gerechten kunt eten uit alle windstreken. Hier hebben ze echt heerlijke steenoven pizza's, bij Pietza.

Wittern restaurant
Wittern heeft het Italiaanse denkbeeld in haar hoofd van families (kids, ouders, grootouders) die gezellig samen uit eten gaan. Voor kids is er een speciale menukaart en een plek om te spelen terwijl de rest van de familie lekker natafelt. Geen zin in pizza, ze hebben zoveel andere heerlijke gerechten.

Vershal het Veem
De overdekte versmarkt op Strijp-S in Eindhoven. Ruiken, proeven, eten, drinken, kopen & koken! Hier zit Che Bontà Mercato Italiano. Vers, eerlijk en puur. In 1 woord verrukkelijk.

Dit is maar een kleine greep waar je heerlijke pizza's kunt eten. Hier vind je het complete overzicht van alle restaurants in Eindhoven en omgeving.

Eet smakelijk!