icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Heerlijke ijssalons in Eindhoven en omgeving.

20 juli 2021
Zodra we het zonnetje weer voelen, gaan we ijsjes eten, heul veul ijsjes het liefst. Want bijna iedereen is daar dol op. Daarom hebben we een heel handig overzicht gemaakt waar je lekkere ijsjes kunt eten want het ijsseizoen is weer geopend. Dat wordt smullen. Check wel altijd even de site of ze een afhaalpunt hebben en de openingstijden!
Muse Ice Cream Bar Valkenswaard
Heerlijke ambachtelijk ijsjes gemaakt uit een ambachtelijke machine. Dat wordt smullen in deze kleurrijke ijssalon.

IJssalon Kees, Geldrop en Eindhoven
IJssalon Kees heeft de 4e plaats van beste IJssalon van het jaar 2017 behaald! Heerlijk ijs om je vingers bij af te likken.
In Geldrop zitten ze aan de Bogardeind 110 en in Eindhoven bij Down Town Gourmet Market aan de Smalle Haven kun je de heerlijke ijsjes eten van IJssalon Kees. Allebei top locaties met top ijs.

Intelligentia ICE, Eindhoven
Innovatieve ijssalon, smaakbar, taste bar. Ze hebben hier heel bijzonder ijs, huisgemaakte bonbons, patisserie en zetten met veel kennis en liefde koffie en thee. Inspirerende stek!

IJssalon Italia, Nuenen
Laat je niet afschrikken door de rij mensen die tot buiten staat, want je bent echt snel aan de beurt! Het is gewoon hartstikke lekker ijs. Je wachten wordt gegarandeerd beloond. Dus stop! als je langs fietst, rijdt of wandelt.

Zinin ijs & chocolade, Eindhoven
Laat je lekker verwennen bij deze heerlijke winkel in winkelcentrum Woensel! Super Italiaans ijs, uiteraard volgens authentiek recept en met natuurlijke ingrediƫnten. Ook kun je hier chocolade en bonbons krijgen, topcadeautje om mama of oma eens mee te verrassen.

Dutch Homemade, Eindhoven
Ze hebben heel veel lekkere en bijzondere smaken schepijs. En wat heel uniek is dat ze het suikergehalte minderen en toch is het onwijs lekker! Het ijs wordt ook bereid met vers fruit.Hoeve ijs, Valkenswaard
Onwijs leuke boerderij waar veel te doen is.
IJs wordt daar op ambachtelijke manier gemaakt. Van de melk van hun koeien bereiden ze het ijs.

IJssalon Fresco, Waalre
Bij deze ijssalon maken ze het ijs zelf in hun eigen professionele keuken. Ben je bewust met voedsel bezig en wil je altijd graag weten wat je eet? Je kunt hier met een gerust hart een zalig ijsje halen. Geen kleur- en smaakstoffen en zo weinig mogelijk suiker.

IJssalon Firenze, Eindhoven
Firenze, opgericht in 1934, is de oudste ijssalon van Eindhoven. De passie voor ijs zit deze Italiaanse familie in de genen. Meerdere malen per dag bereiden zij het ijs op ambachtelijke wijze en zijn ze steeds bezig om nieuwe smaken te ontwikkelen.

IJssaolon Bastani, Eindhoven
Hier hebben ze 39 heerlijke smaken, er zit er altijd wel eentje tussen die je lekker vindt. En papa en mama kunnen hier ook koffie en gebak nemen, voor als ze een keertje geen zin hebben in een ijsje.

Geniet van al die heerlijke ijsjes.

Tip: Op zoek naar een fijn terras waar je als ouder kunt genieten terwijl de kids zich prima vermaken in de speeltuin? Check deze tips eens.