Gezellige kerstmarkten in Eindhoven en omgeving

7 december 2022
Ben jij ook zo dol op gezellige kerstmarkten? Genieten van warme chocolademelk, knisperende vuurtjes, de mooie lichtjes en vrolijke liedjes. Het is weer kerstmarktentijd!
Voor de leukste kerstmarkten hoef je echt niet naar Oberhausen of Brugge. Ook in het altijd gezellige Eindhoven en omgeving vind je sfeervolle kerstmarkten.

Dickensnight Brandevoort
De Plaetse in Helmond loop je op 18 december de personages uit de tijd van Charles Dickens tegen het lijf. Ook worden er prachtige liederen gezongen en zijn er mooie kramen. Van 14:00 - 20:00 uur is het genieten in Helmond!

Feelgood Market Kerstmarkt
Op zoek naar handgemaakte en bijzondere kerstcadeau's? Dan moet je zeker naar het Klokgebouw komen. Want op zondag 18 december wordt de Feelgood Market deze keer een echte kersteditie. Er is van alles te doen voor de kinderen. Papa en Mama kunnen heerlijk relaxen terwijl de kinderen zich prima vermaken. Van 12:00 - 18:00 uur is de markt geopend.

Kerstmarkt Woensel-West
Op zondag 11 december is het één groot kerstfeest in de Edisonstraat, Eindhoven. Gratis oliebollen, kinderactiviteiten, live muziek en heel veel kraampjes. Feest je ook mee van 11:00 - 17:00 uur?

Kerstmarkt Wasven
Op 10 december is de kerstmarkt Wasven. Een gezellige middag met kraampjes, muziek en eten. Dit wil je niet missen!

Kerstshoppen Sectie-C
Drink gluhwein, struin langs kraampjes en koop een beterboompje tijdens de kerstmarkt op 10 december.

Kerstmarkt Eersel
Tijdens deze kerstmarkt ga je zeker slagen om een kerstcadeau te vinden! Ook geniet je hier van warme gerechten en drankjes. Kom 11 december naar deze super leuke kerstmarkt!


Wij wensen jullie alvast een hele fijne kerst!

Ben je op zoek naar de leukste schaatsbanen in en om Eindhoven? Wij hebben een heel handig overzicht gemaakt. CHECK