Koningsdag met kinderen in Eindhoven en omgeving

15 april 2019
Weet jij al wat je gaat doen met Koningsdag? Check hier onze favoriete plekjes tijdens het Oranjefeest.
Zaterdag 27 april is het Koningsdag. Een groots oranjefeest wordt het zeker. Natuurlijk zijn er in Eindhoven en omgeving veel leuke activiteiten voor de kids.

Oranjemarkt Eindhoven
Locatie: Stadswandelpark
In het Park is weer van alles te zien, kopen en te doen. Verschillende dansgroepen treden op, schminken, kraampjes, muziek en veel gezelligheid. Toegang is gratis.

Oranjemarkt Veldhoven
Locatie: Meent 4
Er zijn twee podia met verschillende optredens en grondplaatsen voor kinderen. Laat je ook prachtig schminken of ga los op het luchtkussen. En er is een demonstratie Jeugd Brandweer. Vanaf 10:00 - 17:30 uur ben je welkom.

Park Oranje Luykgestel
Vanaf 13:00 uur is iedereen welkom rondgang met versierde fietsen door het dorp, sport- en spelmiddag voor de kinderen, kinderdisco en natuurlijk lekker eten en een drankje.

Buutvrij voor de hele pot Best
Kom deze dag ouderwetse spellen spelen zoals spijkerpoepen, koekhappen, zaklopen of sjoelen en natuurlijk heel veel leuks meer. Vanaf 10:00 uur ben je welkom.

CHV Noordkade Veghel
Ook dit jaar is er weer een gezellige en smaakvolle Vrijmarkt in de Proeffabriek op CHV Noordkade in Veghel. Er is van alles te doen en deelname t/m 18 jaar en geheel gratis. Van 12:00 - 17:00 uur. 

Wilhelminaplein Eindhoven
Dit jaar is er weer een ontzettend leuke vrijmarkt. Er zijn weer gezellige optredens en je bent van 9:00 - 23:00 welkom. De Oranjemarkt duurt tot 18:00 uur.


Wist je dat we in onze DIY ook superleuke ideetjes hebben voor Koningsdag? Voor de vrijmarkt, om je te laten schminken of te knutselen bijvoorbeeld. En wat dacht je van onze kidsproof top 12 om snel rijk te worden op Koningsdag?

Populair zijn ook de vrijmarkten in Eindhoven de Kruistraat, Koningsdag Gentiaan in Son en Breugel, Oranjemarkt Nuenen.

Wat is jouw favoriet? En missen wij die? Geef het aan ons door eindhoven@kidsproof.nl

Wij wensen iedereen in ieder geval een onvergetelijk feest en feliciteren Koning Willem-Alexander vast met zijn verjaardag op 27 april!