icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Leuke tips voor de zomervakantie in en om Eindhoven

20 juli 2021
Yeah, het is zomervakantie! Wij hebben voor jou de leukste uitjes in Eindhoven en omgeving op een rijtje gezet! Heel veel plezier!
Het is zomervakantie in onze regio! Heerlijk 6 weken de tijd om er samen met je kinderen op uit te trekken. Op Kidsproof vind je heel veel leuke tips om er een heerlijke vakantie van te maken. Wist je dat we in onze Eropuit talloze leuke vakantie-uitjes en kinderactiviteiten voor de zomervakantie. Heel handig!

Deze zomervakantie staat de eropuit vol met sportieve kinderactiviteiten tot culturele uitjes voor het hele gezin. En zowel binnen- als buitenactiviteiten!Hier vind je een overzicht van allerlei kinderactiviteiten in Eindhoven en omgeving: van speeltuin tot museum, van film tot actief. Kijk snel, want er zit vast iets leuks tussen voor jouw gezin! Regent het een dagje? Helemaal niet erg, er zijn genoeg leuke dingen te doen in onze regio, kijk maar naar onze tips voor als het regent.Zin in een dagje thuis? Neem eens een kijkje in onze DIY tips. Hier vind je allerlei leuke knutselideetjes, kinderrecepten en spelletjes om er een heerlijke dag thuis van te maken. Ga bijvoorbeeld lekker koken of knutselen met je kinderen, dat vinden ze vast super!

Check vooraf wel even de site van het uitje. Misschien hebben ze aangepaste maatregelen.
Fijne vakantie!

PS: nieuw op onze site? Klik dan eerst even naar onze homepage om een goed beeld te krijgen van wat je hier allemaal vindt. Volg ons ook op Facebook en meld je aan voor onze nieuwsbrief: zo blijf je altijd op de hoogte van de leukste en nieuwste tips om eropuit te gaan met je kinderen!

TIP: ga je in de zomervakantie met de auto op vakantie? Dan vind je hier leuke spelletjes voor onderweg!

Hele fijne vakantie.

Liefs Sanne