Naar buiten! Fantastische speelplekken in Brabant!

1 februari 2024
Klimmen en klauteren, vlotten bouwen, roeien in een bootje, blotevoetenpaden, de mooiste pluktuinen en veel meer. Het kan allemaal in Noord-Brabant.
Klimrijk Brabant
Ga hier direct met een adrenalinekick van start, je klimt via klimnetten, de zwevende brug, een vliegende trapeze, 100 meter lange tokkelbanen en ga zo maar door. Beleef samen met je familie en/of vrienden een avontuurlijke dag uit!

Hoppies Natuurspeeltuin
Er is zoveel leuks te beleven bij Hoppies Natuurspeeltuin! Een superleuke en veelzijdige plek met een waterspeeltuin, blotevoetenpad, maisdoolhof, midgetgolf, skelterbaan én echt nog veel meer! Voor urenlang ‘offline’ speelplezier!

Brabantse Natuurpoorten
Er zijn wel 30 Natuurpoorten in Brabant. Allemaal plekken gelegen aan prachtige natuurgebieden met horecapunt en leuke fiets- en wandelroutes. En bij sommige heb je zelfs een tof klimparcours of een gave uitkijktoren. Cool!Het Trollenbos
Er was eens een heel gewoon bosje in Nuenen, waar iets heel bijzonders gebeurde! Al vele jaren diep in het bos verstopt, woonden daar kleine vreemde wezentjes. Ga op zoek naar alle Trollen en wie weet vind jij ze wel.

Speelnatuur bij Bezoekerscentrum Oisterwijk
Een geweldige plek waar kinderen, ook in een rolstoel, kunnen spelen én ontdekken. Pak een speurtas en beleef de speurtochten of ga op watersafari! Strijk daarna neer op het heerlijke terras van restaurant Groot Speijck!

Natuurspeeltuin 'De Kleine Biesbosch'
Deze toffe buitenplek in de Lage Zwaluwe is een feestje voor kids! Ze kunnen roeien in een bootje op een vijver, vlotten bouwen, vuurtje stoken (met marshmallows), een modderbad nemen en volop buiten spelen. Hoe leuk is dat!

PS Wist je dat we ook een blog hebben met de leukste pluktuinen en toffe blotevoetenpaden in Brabant?