6 x pannenkoekenrestaurants met toffe speelplek!

6 januari 2020
Pannenkoeken is voor bijna elk kind een feest.
Misschien wel heel leuk om deze dag lekker pannenkoeken te eten. Voor als je geen zin hebt om te bakken, wij hebben een aantal gezellige adresjes in Eindhoven en omgeving voor je gevonden. Laat je verwennen.
De Proeftuin, Eindhoven
Bij Pannenkoekenhuis De Proeftuin eet je pannenkoeken met een schitterend uitzicht over de boomgaard. Middenin de stad en toch in het groen!

Pannenkoekhuis De Clown, Leende
Bij dit pannenkoekenhuis hebben ze uiteraard ook pannenkoeken. 200 verschillende! Maar ze serveren hier ook lunchgerechten zoals broodjes, salades of uitsmijters. Dus als je geen zin hebt in een pannenkoek, hebben ze van alles. Ook hoofdgerechten van vlees en vis staan op de kaart!

De Rode Haktol, Oirschot
Een pannenkoekenhuis midden tussen de weilanden en boerderijen!

Pannenkoekhuis Hans en Grietje, Geldrop
Ze hebben meer dan 100 verschillende pannenkoeken, allemaal ambachtelijk gebakken. Dus voor ieder wat wils. Ze hebben een kinderhoek met een springkussen en diverse speelgoed. In de weekenden hebben ze een kinderentertainment met o.a. schminken, knutselen, verhaaltjes voorlezen.

De Familie Suykerbuyck, Valkenswaard
Pannenkoekenhuis De Familie Suykerbuyck is een gezellig pannenkoekenhuis in Borkel en Schaft. Gelegen tussen Lommel en Valkenswaard.

Pannenkoekhuis De Klomp, Best
In het prachtige natuurgebied Het Groene Woud ligt het pannenkoekenhuis de Klomp. Trek gekregen van een heerlijk fietstocht of wandeling? Verwen de kinderen en jezelf met een heerlijke pannenkoek van De Klomp.

Wil je thuis lekker aan de slag? Dit is wel heel leuk om samen te maken met de kinderen. Bananen-pannenkoekspies.

Kijk voor nog meer heerlijke restaurantjes in onze uit eten categorie.

Eet smakelijk!