17 x wat te doen met kinderen in de regio Eindhoven en Noord-Limburg!

20 juli 2021
De regio Eindhoven en Noord-Limburg is prachtig en er is ontzettend veel te ontdekken deze zomervakantie. Wij verzamelden 17 leuke tips tijdens je vakantie, dagje of weekend weg met kids. Nieuwsgierig? Lees je met ons mee.....?
Vakantie in eigen land is echt superleuk. Zeker met deze toffe adresjes is het genieten! Fijne vakantie.

Fijne speelplekken!
Ravotten, klimmen, klauteren, water... een unieke plek is Speelboerderij het Gouden Woud in Liempde.
Een dagje ouderwets buitenspelen lukt zeker bij Avonturenpark Valdeludo in hartje Limburg, Echt. Hutten bouwen, stoere attracties alle ingredienten voor een avontuurlijk dagje uit. Zonder gebruikelijke decibels van binnenspeeltuinen.
Bij Speellandschap de Heiberg in Veldhoven kun je super genieten van uitdagende speeltoestellen voor zowel de grotere als de allerkleinsten kids. Ze hebben een heel fijn terras met lekkere dranken en hapjes.IJsje eten!
Tussendoor je lekker laten verwennen met een heerlijk ijsje van IJssalon Kees in Geldrop en Eindhoven. Om je vingers bij af te likken.
Bij Intelligentia Ice is een ijsje eten een belevenis. Hier draait alles om smaak en proeven. De natuur in!
Waan je in een echt sprookjespark van aardbeien. Het Aardbeienland in Horst is een park vol hoekjes en gangetjes waar je in kunt kruipen. Ren over het land en hoor van de kabouters hoe je een aardbeienplant moet verzorgen.
Voel het zachte gras, fijne zand, dikke takken, houtsnippers met je blotevoeten. Toon Kortoompark in Deurne is de ideale dag voor actief, gezelligheid en ontspanning met de familie. Een ware ontdekkingstocht door de Peel! 
Met je kabouters op zoek naar kabouters. Bij Recreatiepark Ter Spegelt in Eersel krijg je een kaboutermuts op en kun je verschillende opdrachten maken. Wie vindt de meeste kabouters?
Een dagje met gezin op het water. Huur een kano van Rofra in Valkenswaard over de Dommel. 

Lekker zwemmen!
In de regio Eindhoven en Noord-Limburg vind je heerlijke verkoelende plekjes waar je fijn kunt zwemmen en spelen op het strand of zwembad.Minder geluk met het weer!
Geen probleem! Wat is er nu leuker om je even uit te leven bij Jump XL Eersel en je tricks weer te oefenen. Jump around! 
Glowgolf Eindhoven
is een superleuke activiteit voor het hele gezin. De 18 holes baan staat vol prachtige decorstukken, hindernissen, ruimteschepen, tempel en science fiction. Met de 3D bril wordt het een geweldige belevenis.
Stap in de wereld van je favoriete helden en beleef samen spannende avonturen bij Mattel Play! Sevenum.
Room Experience in Geldrop
is een grote belevenis. Lasergamen, escaperoom en een Arcade Game Room. Daag je familie en vrienden uit.Terug in de tijd!
Ontdek de geschiedenis in het preHistorisch Dorp Eindhoven. In dit openluchtmuseum beleef je het verleden door zelf op ontdekkingstocht te gaan. Oer-interessant! Drankje en een hapje!
Buutvrij in Best
is een plek waar niks moet en veel mag. Heerlijke tuin, eigen moestuin, zelfgebakken taart...een plek waar je geïnspireerd raakt!
Familie restaurant Charlie in Schaijk is de plek waar je lekker eet, kids kunnen klimmen en klauteren en buiten een tof spraypark....Ultiem genieten dus!Maak van iedere dag een feestje!

Happy holidays.

Liefs Sanne

Tip: Superhandig om onze facebook pagina te volgen deze zomer!

Nog meer fijne tips vind je op de site. Klik hiervoor op de roze button. Naar de website