BillyBird Park HemelrijkTerug naar het overzicht

Veilig, voordelig & onvergetelijk!
Dankzij de combinatie van binnen en buiten plezier is een uitje bij BillyBird 365 dagen per jaar een succes.

Buiten vind je het deels overdekte Kinderland. Dit overzichtelijke en omheinde gebied heeft maar één toegang en staat vol attracties zoals o.a. het Speelcircus, botsauto’s, air trampolines en de helikopters.

Binnen kunnen kinderen zich uitleven in Zeeroversland. Klim en klauter door deze enorme binnenspeeltuin vol met glijbanen, klimtoestellen, springkussens, ballenbakken en bouwblokken. Wat dacht je van de nieuwe overdekte Ballenfabriek? Een attractie vol ballen en speeltoestellen.

Ontdek een compleet nieuw speelgebied, Ruig! Je kunt op touwbruggen balanceren, de hoogte opzoeken in klimnetten en spelen met grote ballen. Daarnaast vind je hier de SaltoSwing, de 360 graden schommel.

Actievelingen kunnen zich uitleven op Klimberg Hemelaya. Wandel en klim deze 15 meter hoge berg op en geniet van een adembenemend uitzicht over het hele park. Maak een spectaculaire rit in de achtbaan en raas vervolgens van bootjesglijbaan Splash!

De avonturiers kunnen in de Oervallei op zoek naar fossielen en goud en swingen op de reuze schommel van 11 meter hoog.

Je vindt dit attractiepark ook op Kidsproof Den Bosch, maar ook voor de regio Eindhoven is dit park zeker de moeite van het vermelden waard! Super dagje uit! Via de roze button kom je op de website! 

Tip: Ontvang de tips in je mailbox. Schrijf je hier in!

BillyBird Park Hemelrijk

Zeelandsedijk 34A
5408 SM Volkel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomertips ook in je mailbox!

De leukste zomertips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes in de zomer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je maibox!

Hier kun je je inschrijven!