Dierenpark Zie-ZOOTerug naar het overzicht

Ontdek welke dieren er wonen in Dierenpark Zie-ZOO Volkel en/of adopteer er zelf een!
Dierenpark Zie-ZOO in Volkel, Noord-Limburg is niet zomaar een dierenpark. Zij zijn de eerste zorgdierentuin van Nederland, in samenwerking met het Regionaal Autisme Centrum bieden ze zinvolle dagbesteding aan mensen met autisme.

Het dierenpark is low-budget en gespecialiseerd in bijzondere dieren uit Afrika, Australië, Azië, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en de Zuidpool.

Ga gezellig een dagje op bezoek bij de dieren in Volkel! En wil je de dierentuin steunen? Dan kan je ook nog een dier adopteren, want wie wil er nou niet adoptie-ouder zijn van een wasbeer, een kangoereoe of een zwarte beer?!

Klik op de roze button om naar de website van Dierenpark Zie-ZOO te gaan.

Tip: In de categorie Clubjes vind je een overzicht van leuke clubjes in de regio Eindhoven. Creatief, sportief: vind het clubje dat bij jou past!

Dierenpark Zie-Zoo

Zeelandsedijk 12B
5408 SM Volkel
Openingstijden Het park is dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur (in de periode april t/m oktober open tot 17.30 uur.) Prijs 0 t/m 2 jaar: Gratis!
3 t/m 11 jaar: €8,-
12 t/m 64 jaar: €9,95
65+: €8,95
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Nu het nieuwe schooljaar is begonnen is er vast één jarig thuis of geweest. Neem eens een kijkje op onze overzichtspagina Kinderfeestjes, ter inspiratie.

HIEPERDEPIEP