De leukste musea & leerzame uitjes in Eindhoven
Musea & educatie

De leukste musea & leerzame uitjes in Eindhoven

Naar een leuk kindvriendelijk museum, elkaar voorlezen bij de bibliotheek of een leerzame speurtocht? Er is volop keuze voor kinderen in Eindhoven!

Dit zijn onze favoriete kindermusea en educatieve uitjes in Eindhoven.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 33 resultaten
Pagina: 12
totaal 33 resultaten
Pagina: 12

Kindvriendelijk museum uitje in de regio Eindhoven

Zoek je een leuk museum om met kinderen te bezoeken? Op Kidsproof.nl vind je alle kidsproof musea in Nederland, op Kidsproof Eindhoven vind je alle kindvriendelijke musea in Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Best, Nuenen, Geldrop en Weert.

Kinderactiviteiten in kindermusea

Veel van deze kindermusea hebben speciaal voor kinderen een museum speurtocht, een speciale tentoonstelling, een rondleiding voor kinderen of een familierondleiding, een kinderatelier waar ze zelf aan de slag kunnen en leuke workshops kunnen volgen. Zo is een museum héél erg leuk voor peuters, kleuters, jonge kinderen en oudere kinderen!

Educatieve uitjes voor kinderen in de omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond

Spelenderwijs leren: techniek, science, wetenschap, natuur, de wereld is één grote ontdekking voor kinderen. Op de regio Eindhoven zijn er veel organisaties die leuke en leerzame uitjes aanbieden.

Bibliotheken in de regio Eindhoven

In de bibliotheken in Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Best, Nuenen, Geldrop en Weert kun je meer dan alleen boeken lenen voor kinderen: er zijn speciale voorleesuurtjes, activiteiten voor kinderen, workshops voor kinderen en soms zelfs speciale kindervoorstellingen. Op Kidsproof Eindhoven vind je alle bibliotheken in de regio.