• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

PreHistorisch DorpTerug naar het overzicht

Reis 15.000 jaar in één dag in het preHistorisch Dorp.
Het preHistorisch Dorp is wederom verkozen tot het kindvriendelijkste museum van Noord-Brabant! Voor een kidsproof uitje ben je bij dit openluchtmuseum aan het juiste adres.

In hét openluchtmuseum van Eindhoven en Noord-Brabant beleef je het verleden door zelf op ontdekkingstocht te gaan. Onderweg ontmoet je historische bewoners van de prehistorie tot de late middeleeuwen. Luister naar hun spannende verhalen, leer met hen om oude ambachten zelf te doen en verwerf de vaardigheden die de wereld door de jaren heen vooruit hebben geholpen.

Ontdek onze geschiedenis door deze zelf vast te pakken, eraan te ruiken en te proeven. Zo leer je het verleden kennen zoals het ooit écht is geweest.

Wat ga jij ontdekken? Voel jij je een jager? Leer dan speerwerpen of vuur maken. Ben je meer een sterke vrouw uit de prehistorie? Leer bandweven of peddel in een boomstamkano. De Vikingen onder ons leren schieten met pijl en boog, of ontdekken hoe ze een zwaard smeden. En avonturiers gaan op zoek naar het geheime pad of luisteren naar spannende verhalen rond het vuur. In wiens huid kruip jij graag?

Wil je terug in de tijd reizen en leren over hoe mensen vroeger leefden en eruit zagen? Klik op de roze button, je komt dan op de site.

PreHistorisch Dorp

Boutenslaan 161b
5644 TV Eindhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Joehoe, het is vakantie! We hebben daarom weer enorm veel leuke tips voor je verzameld. Voor een zonnige, maar ook voor een regenachtige dag!

Check hier de te gekke uitjes.