Speelpark Klein ZwitserlandTerug naar het overzicht

Een dag vol speel plezier beleef je in Speelpark Klein Zwitserland in Tegelen, Noord-Limburg!
Het 15 hectare grote park ligt in een fraai bebost terrein met grote hoogte verschillen. Deze ontstonden in het begin van de vorige eeuw, toen er een kleigroeve was op de plaats waar Klein Zwitserland nu is. De natuur heeft er een spannend gebied van gemaakt. Het speelpark combineert de charme van de speeltuin van vroeger met moderne en spannende speeltoestellen. Zo ligt er de langste buisglijbaan en Europa’s hoogste schommel. Beiden staan in het Guinessbook of Records. 

Traditionele speeltuin.
Drie terrassen van Klein Zwitserland behoren tot de oudste en meest nostalgische Speeltuin van Nederland. Misschien hebben je oma en opa hier nog wel gespeeld als kind. Klein Zwitserland al bijna 80 jaar oud en het park doet zijn uiterste best om deze traditionele schommels, wippen, draaimolens en de rollende ton in stand te houden.

Kleuterland
Klimmen, klauteren, schommelen, glijden… ‘Kleuterland’ is een beestachtig leuke, overzichtelijke speeltuin met speeltoestellen voor de allerkleinsten.

Piratenland
In ‘Piratenland’ beleef je je eigen piratenavontuur. Klim van toren naar toren, kruip door kanonsgaten en zwier via de kabelbaan van eiland naar eiland. Ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes op pad en wie weet vind jij de verborgen schat.

Avonturenbos
In het Avonturenbos kan je hutten bouwen, of op het nieuwe schip een ontdekkingsreis maken naar onbekende landen. Het lijkt wel of je door de grootste zandbak van Nederland vaart.

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Tip: Ben je op zoek naar nog meer leuke speeltuinen? Je vindt ze in de categorie ´Eropuit´

Speelpark Klein Zwitserland

Verlengde Trappistenweg 35
5932 ND Tegelen
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes!

De leukste kinderfeestjes!

Is jouw kind binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Wij hebben een compleet overzicht met heel veel leuke kinderfeestjes voor je. Alleen nog even kiezen!

Check alle kinderfeestjes!