• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Toon KortoomsparkTerug naar het overzicht

Op blote voeten door het Toon Kortoomspark en een fijn restaurant!
Ooit gehoord van een blotevoetenpad? Iets buiten de regio, maar met een half uur te bereiken vanuit Eindhoven vind je het Toon Kortoomspark. Juist ja, de schrijver. Er is hier een klein museum over zijn leven, een mooi park, een restaurant de "Veenderij" en een kunsttuin. Super plek voor een natuurlijk dagje uit!

Het blotevoetenpad bestaat voor het grootste deel uit gemaaide graspaden en bospaden, een buggy is geen probleem. Je komt diverse ondergronden tegen o.a turf. Onderweg zijn er vele belevenissen zoals: uitkijktorens, hangmatten, bankjes, tunnels, en hutten. Een ware ontdekkingsreis door de Peel.

Gemiddeld doe je er 1,5 uur over, de route is aan jezelf. Na afloop kun je lekker je voeten wassen en op het terras iets eten en drinken. 

Wil je meer info, een routebeschrijving of weten wie ook al weer Toon Kortooms was? Via de roze button kom je op de site. 

Tip: voor meer dagjes uit in de natuur hebben wij een mooi overzicht voor je gemaakt. 

Toon Kortoomspark

Griendtsveenseweg 80
5753 SB Deurne
Openingstijden Zomertijd en wintertijd hebben andere openingstijden. Check de website. Prijs Vanaf € 5,- per persoon. Allerlei arrangementen mogelijk. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!