TrampolineparkTerug naar het overzicht

Bij XBaze breng je trampolinespringen naar een hoger niveau!
XBaze Jump Arena is voor jong én oud, van beginnende jumper tot professionele free-runner. XBaze heeft verschillende vette area’s, waar je de uitdaging met zwaartekracht aangaat. Je vind er niet alleen trampolines, maar alles om te springen, battlen en toffe tricks uit te voeren. Hier veranderen muren in vloeren en zijn hoogtes je beste vriend. De Jumptower wordt je grootste uitdaging of maak een salto in een bak vol schuimblokken. Houdt het langst je evenwicht op de Slackline of battle tegen je vriend op de Interactive Wall.

Little Jump (2 t/m 6 jaar):
Is jouw little one ook zo gek op springen? Doe dan mee met de Little Jump! Iedere week hebben de kleintjes en hun ouders de macht over de trampolines! Springen, koprollen of klimmen: ons trampolinepark wordt de droom van ieder kind

Jump Party:
XBaze Jump Arena is dé plek voor kinderfeestjes! Ze hebben er alle ingrediënten klaar staan voor een perfecte verjaardag. Eerst kan de hele groep hun energie kwijt in de Jump Arena, begeleid door echte jumpmasters. Samen met de professionals leren, en oefenen ze de tofste tricks op de trampolines.

Jump Tricks (vanaf 7 jaar):
Elke donderdagavond vinden Jump Tricks lessen plaats bij XBaze! Tijdens Jump Tricks ontwikkel jij je eigen talent, kwaliteit en vaardigheden. Jij zorgt er samen met de instructeur voor dat je je droom waarmaakt. Bij XBaze verleg je je grenzen en werk je aan je zelfvertrouwen.

Wil je meer weten? Klik dan op de roze button om naar de website van Xbaze te gaan. Hier vind je ook alle actuele openingstijden en prijzen.

Tip: Wil je een kijkje achter de schermen bij Kidsproof Eindhoven? Volg ons dan op Instagram!

XBaze

Pater Claretstraat 2
5953 LC Reuver
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Heerlijk; 6 weken vrij! Tijd voor allemaal leuke, spannende en avontuurlijke kinderuitjes. We hebben er een heleboel voor je verzameld.

Veel plezier!

De leukste zomeruitjes