Game feestjeTerug naar het overzicht

Bij E-village in Roggel kan je je hele kinderfeestje lang gamen met je vriendjes en vriendinnetjes!
E-Village is een game- en entertainmentcentrum, direct gelegen naast Recreatiepark De Leistert in Roggel, Noord-Limburg. Bij E-Village gaan sportief bewegen, plezier en spel hand in hand. E-Village heeft het allemaal. Of het nu gaat om videogames of multimedia-technieken. Het is ook hét perfecte adres voor een geslaagd verjaardagsfeest. Geef jouw verjaardag een extra speciaal tintje en kies voor een arrangement.

Gameparty
Het tarief voor de gameparty bedraagt €11,- p.p. inclusief entree voor de gamehal en twee consumpties. Voor de consumpties kun je iets te drinken of te snoepen halen bij de bar.  

Gameparty met frietjes en snack
Maak jouw verjaardagsfeest helemaal compleet en ga na het gamen met z’n allen lekker frietjes eten. Het tarief voor de gameparty met friet en een snack bedraagt €14,- p.p inclusief entree voor de gamehal, twee consumpties en friet met een snack.

Gameparty met pannenkoeken
Met vrienden en vriendinnen gamen en daarna zelf pannenkoeken bakken in kleine gourmetpannetjes. Hoe gezellig is dat? Het tarief voor de Gameparty met pannenkoeken bedraagt €14,- p.p inclusief entree voor de gamehal, twee consumpties en pannenkoeken. Je mag zoveel pannenkoeken eten als je wilt!

Snackparty
Kies voor het Snackparty-arrangement en geef jouw feest een gezellig tintje. Het tarief voor het snackparty-arrangement bedraagt €14,- p.p inclusief entree voor de gamehal, twee consumpties, diverse soorten chips en hartige minisnacks.

Je kan ook je kinderfeestje nog uitbreiden met een half uur laserschieten. Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

E-Village Roggel

Heldensedijk 3
6088 NT Roggel
Openingstijden Maandag, dinsdag en donderdag: Gesloten
Woensdag: 13.30 - 20.00 uur
Vrijdag, zaterdag en zondag: 13.30 - 22.00 uur
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winterwandelingen

Winterwandelingen

Naar buiten: een frisse neus halen, slootjes springen en schatten zoeken. Maak een heerlijke boswandeling.

Ontdek ze hier!