SpelebosTerug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje bij Spelebos! Kies uit verschillende soorten partijtjes!
Bij het Spelebos draait alles om speelgoed en spelen en daar horen hele leuke kinderfeestjes bij! Bij het Spelebos kunt je uit verschillende feestjes kiezen.

Bijvoorbeeld: Glamour 4 Kids: dit feestje is de topper voor alle kleine diva's met stijl. Tijdens dit feestje leren alle kids de in- en outs van opmaken, nagels lakken, verkleden en alle meiden gaan over de rode loper en op de foto. 

Soldatenfeest: ga met al je vriendjes op avontuur door Bevrijdende Vleugels, een van de gidsen van het Spelebos maakt van deze middag een echte beleving. Je maakt een spannende tocht door de bossen in een historisch legervoertuig, bezoek je de Dakota (dat is een vliegtuig) en haal je eigen vliegbrevet in de simulator!

Dagje Dromenland: alle kids mogen in pyjama komen en tijdens een 2 uur durende droom, begeleid door Luilak beleven de kids meerdere activiteiten. Samen met Luilak wordt dit zeker niet slaapverwekkend!

Verder is er nog een Frozen met Elsa feestje, Spelebos Super Feestje en Expeditie Spelebos. Heel avontuurlijk en lekker door de bossen, dus doe gepaste kleding aan. 

Via de site kom je meer te weten en kun je ook reserveren voor een van deze te gekke feestjes!

Tip: check ons overzicht kinderfeestjes!

Spelebos

Sonseweg 39
5681 BH Best
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Plezier in de herfst!

Plezier in de herfst!

Kinderen die lachend met bladeren spelen, kastanjes zoeken of met een blij gezichtje de eerste slok nemen van een warme choco..

Wat is de herfst toch een fijn seizoen om eropuit te gaan met het gezin.

Check hier de uitjes!