icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

ZooParc OverloonTerug naar het overzicht

Op Expeditie in ZooParc
Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens je avontuurlijke Expeditie geeft het kompas de hoofdroute aan. Durf jij af te wijken?

Laat je zoon of dochter zich een echt feestbeest voelen tijdens een kinderfeestje in ZooParc Overloon! Pak samen cadeautjes uit, ga op reis door de dierentuin en kom lekker ravotten in de speeltuin.

Altijd al een ZooKeeper willen worden? Handen uit de mouwen dan! Tijdens dit kinderfeestje gaan de kinderen op stap met een Expeditielid om verschillende dieren te verzorgen. Na het schoonmaken van enkele dierverblijven en het voeren van een aantal diersoorten, is het tijd voor een eigen feestmaal.

Of ga op Expeditie! Met behulp van een Expeditiepaspoort verkennen jullie de verschillende Expeditiegebieden en voeren jullie allerlei opdrachten uit. Leuk, spannend, leerzaam en met een feestmaal ook nog eens lekker! 

Voor welk kinderfeestje kies jij?

Voor meer informatie ga naar hun site. Klik hiervoor op de roze button.

Ontvang jij al onze nieuwsbrief? Schrijf je hier in!

ZooParc Overloon

Stevensbeekseweg 21
5825 JB Overloon
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Help een lockdown

Help een lockdown

Helaas wordt de lockdown verlengd... Dat betekent nóg langer wachten totdat we eropuit kunnen. Wij helpen jullie waar het kan met onze tips.

Bekijk ze hier!