Glamour kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Wie wil er nu geen super tof, hip, origineel, spetterend kinderfeest?
Dit modellen feestje is voor alle toffe meiden die van make up en foto’s maken houden. Kom voor dit fotofeest naar onze fotostudio en laat je verwennen en verrassen; met een blijvende herinnering als resultaat! Organiseer nu dit super leuke kinderfeest voor al je vriendinnen en voel je helemaal jarig. Het kinderfeestje is volledig verzorgd, inclusief drinken, wafels met slagroom en chips, papa’s en mama’s kunnen relaxen vandaag!

Alle kids worden op tijdens het foto feest omgetoverd tot echte fotomodellen! De dames mogen lekker tutten en gaan in de make up bij onze professionele visagiste, waar ze helemaal worden opgemaakt. Het haar wordt gedaan met de krultang of stijltang, of er wordt een mooie vlecht gemaakt. Zodra ze hiermee klaar zijn, zal er van elk modelletje in de fotostudio een professionele fotoshoot worden gemaakt door hun fotograaf! De meiden kunnen eventueel accessoires kiezen uit ons verkleedrek, zoalshoedjes, sjaaltjes, kettingen, pumps, en gaan vervolgens allemaal afzonderlijk en als groep op de foto! Er worden meerdere foto’s per kind gemaakt. Ze fotograferen in verschillende rondes. De meiden mogen zo vaak op de foto als ze zelf willen.

Het is echt een kinder foto feest om nooit meer te vergeten. Een supermooi kinderfeestje voor kids van 7 t/m 15 jaar.

De jarige job krijgt natuurlijk toffe hair extension kado.

Meer info vind je op hun site. Klik hiervoor op de roze button.

TIP: Wist je dat je ook bij Flitzer een selfietocht kinderfeestje pakket kunt bestellen? Supergaaf en op elke locatie te ontvangen en gebruiken!

Flitzer!

De Noord 45
6001 DA Weert
Prijs €150,- t/m 7 kids. Daarna betaal je €15,- per kindje extra. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De logeer adressen van Sinterklaas!

De logeer adressen van Sinterklaas!

In de hele regio gaat Sinterklaas natuurlijk ook ergens slapen. Daar kun je heel veel leuke activiteiten doen. Wil je weten waar je een bezoekje kunt brengen?

Lees hier dan verder!