Kinderfeestje Monkey TownTerug naar het overzicht

Spelen bij Monkey Town Eindhoven is voor kinderen één groot feest!
Monkey Town Eindoven is de ideale bestemming voor een betaalbaar kinderfeestje dicht bij huis in een veilige, schone speeltuin.

Bij Monkey Town zetten ze de jarige in het zonnetje en zorgen zij voor een onvergetelijke dag! Monkey Town biedt verschillende arrangementen voor ieder budget die aangevuld kunnen worden met leuke extra opties, zoals tussen het spelen door proosten met kinderchampagne of gezellig taart eten.

Vier je Kinderfeestje bij Monkey Town Eindhoven
Waar kun je nu beter je kinderfeestje vieren dan bij Monkey Town? Samen met je vriendjes en vriendinnetjes de hele dag klimmen en klauteren en smullen van al het lekkers! Speciaal voor de jarige job hebben zij diverse arrangementen samengesteld waar je uit kunt kiezen. Heb je een keuze gemaakt?

Maak eenvoudig de reservering definitief en dan zien ze de jarige job en de vrienden binnenkort in hun indoor speeltuin! Klik hier voor op de roze button. Zo ga je naar hun site.

Monkey Town Eindhoven

Vijfkamplaan 15
5624 EB Eindhoven
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13 Pareltjes!

13 Pareltjes!

Zijn jullie al bekend met De Maashorst, hét oergebied van Brabant? In dit natuurgebied kun je samen met de kids urenlang heerlijk klimmen, klauteren en ravotten. Ook zijn er tal van toffe hotspots voor een lekker hapje en drankje. Nieuwsgierig geworden?

Ontdek ze hier!