Stoer kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Kom en vier het stoerste kinderfeestje samen met je vrienden bij The Portal Action House Sevenum
Hoe stoer is het om je verjaardag te vieren bij The Portal Action House Sevenum, Noord-Limburg. Graag nemen zij ouders en begeleiders alle zorg uit handen terwijl de sportievelingen samen op avontuur gaan. The Portal beschikt ook over een gezellige loungeruimte om even te chillen met een verfrissend drankje of lekkere versnapering. Ouders en/of begeleiders kunnen gedurende het feestje via een balkon een kijkje nemen hoe de jarige en zijn team de Evil's verslaan.

Ze bieden de volgende verjaardagsarrangementen:
Monsteroid arrangement à € 22,50 p.p. Toegang tot The Portal Action House Sevenum Slush puppy Zakje chips Tijdens het "gamen" onbeperkt ranja Één uur all-in eten bij ABC Restaurant Sevenum Begeleiders die geen gebruik maken van The Portal Action House betalen enkel € 17,50 voor 1 uur all-in smikkelen bij ABC Restaurant Sevenum.

Praktisch!
Hou er rekening mee dat kinderfeestjes in een aparte ruimte van het ABC Restaurant zitten. Alles met betrekking tot het reserveren van een verjaardagsfeest verloopt via The Portal Action House. Verlenging van het diner is niet mogelijk.

Shredbull arrangement à € 14,50 p.p. Toegang tot The Portal Action House Sevenum Slush puppy Zakje chips Tijdens het "gamen" onbeperkt ranja Ook tijdens een verjaardagsfeest geldt dat The Portal Action House een concept is voor tieners en jongvolwassenen.
De minimale leeftijd is dan ook acht jaar.

Klik voor nog meer info op de roze button. Zo ga je naar hun site!

The Portal Action House Sevenum

Middenpeelweg 7
5975 MZ Sevenum
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

12 Pareltjes!

12 Pareltjes!

Zijn jullie al bekend met De Maashorst, hét oergebied van Brabant? In dit natuurgebied kun je samen met de kids urenlang heerlijk klimmen, klauteren en ravotten. Ook zijn er tal van toffe hotspots voor een lekker hapje en drankje. Nieuwsgierig geworden?

Ontdek ze hier!