• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Over ons

Op Kidsproof.nl vind je de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten in jouw omgeving!

Over ons
In 2012 werd de eerste Kidsproof-site gelanceerd en inmiddels zijn er al héél veel regio’s aan toegevoegd. Zo zijn we er best heel trots op dat we de best bezochte site in Nederland zijn met het meest complete overzicht van lokale kidsproof-uitjes & -adresjes.

Samenwerken
Ons team bestaat uit meer dan 20 leuke collega’s, die allemaal in hun eigen regio wonen en werken. We werken samen met alle grote en kleine lokale partijen, worden vaak gevraagd om onze favoriete adresjes te delen en je ziet onze tips dan ook regelmatig in bladen als Ouders van Nu en Naar School verschijnen.

Ik beheer Kidsproof Eindhoven en werk nog steeds elke dag met veel plezier aan de site.  

Ben je ouder (grootouder of oppas mag natuurlijk ook)?
Op onze site vind je veel leuke tips en inspiratie: Tips om er in de buurt op uit te gaan, kindvriendelijke restaurants, originele kinderfeestjes, fijne kinderclubjes, mooie kinderwinkels, gezellige overnachtingsadressen en praktische adressen voor zorg & opvoeding. Wil je nooit meer een leuke tip of nieuw adresje missen? Volg onze site, meld je aan voor de gratis nieuwsbrief met voor elke vakantie extra tips en volg ons op Facebook, Instagram en Twitter.

Ben je adverteerder, ondernemer of organisator van een event en richt je je op gezinnen en/of kinderen?
Meld je bij ons aan. Zo kun je heel gericht je doelgroep bereiken. Heb je vragen of wil je iets overleggen? Mail mij op sanne@kidsproof.nl of bel even met mij op 06-26500026 

Veel plezier op de site!

Hartelijke groet,

Sanne | Sitemanager Kidsproof Eindhoven

PS: Er zijn nog veel meer leuke Kidsproof regio’s. Handig voor als je in de vakantie een dagje op stap wilt. Bekijk hier de sites van onze Kidsproof-collega’s!