Op Kamp!
Vakantiekampen

Op Kamp!

Wij verzamelen de leukste vakantiekampen, zomerkampen en sportkampen voor je! In de regio Eindhoven en Noord-Limburg voor overdag óf iets verder weg met overnachtingen: er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen.

Filteropties

Leeftijd
totaal 16 resultaten
Pagina: 1
totaal 16 resultaten
Pagina: 1

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Eindhoven?

In de omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond

Op Kidsproof Eindhoven vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Best, Nuenen, Geldrop en Weert!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.