Aanmelden tip of activiteitTerug naar homepagina

Ben je een lokale ondernemer/organisatie en ben je ‘kidsproof’? Of organiseer je een kinderevent? Dan mag je niet ontbreken op Kidsproof.nl! Met onze site, social media en nieuwsbrieven kunnen we snel het grootste bereik in ouders van kinderen tussen de 2 en 12 jaar in onze regio voor je realiseren.
Natuurlijk willen eerst zelf zéker weten dat we iets ook echt ‘kidsproof’ vinden. Vul daarom je gegevens zo compleet mogelijk in, dan nemen wij contact met je op.
Kies eerst de Kidsproof-regio waarop je een activiteit of evenement wilt plaatsen:

Organisatie
Naam bedrijf / organisatie :
 
 
Straat / huisnummer :
 
Postcode :
 
Plaats :
 
Algemeen telefoonnummer :
Algemeen e-mail adres
Website
Twitter http://www.twitter.com/
Facebook http://www.facebook.com/
Instagram

Contactgegevens (deze worden niet vermeld op de site)
Naam contactpersoon :
 
Functie :
Telefoonnummer :
 
Emailadres :
 
Opmerking :


Vermelding op Kidsproof.nl
Titel :
Max 27 tekens

 
Subtitel:
Max 100 tekens

 
Omschrijving:
Max 2000 tekens

 
Voor nieuwe aanbieders bieden we twee speciale extra’s: voor € 119 (ipv € 150) sta je een maand lang op onze homepage tussen de ‘Favoriete tips & adressen’ én kondigen we je als speciale tip aan op social media en in onze nieuwsbrief en voor € 25 per maand (ipv € 50 per maand) sta je maar liefst 3 maanden lang bovenaan op de overzichtspagina van jouw categorie (bijvoorbeeld Eropuit, Kinderfeestjes, Uit eten, Clubjes, Kinderwinkels, Zorg & Opvoeding).

ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, dus alléén voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur.
Opslaan