SweetartZZ

21 oktober 2015
Samera Pronk is het creatieve brein achter SweetArtZZ. Ze organiseert zelf veel workshops en activiteiten en heeft een eigen kidsclub. Ze schminkt, doet Bellypaints, en uiteraard in te huren voor een verjaardagsfeestje!

Lees hier het interview met Samera van SweetArtZZ!
SweetArtZZ, creatieve workshops en feestjes!
Samera Pronk is het creatieve brein achter SweetArtZZ. Ze is dol op kinderen en dieren, organiseert zelf veel workshops en activiteiten en heeft een eigen kidsclub. Ze schminkt, doet Bellypaints, en is uiteraard in te huren voor een verjaardagsfeestje!

Ik doe wat ik het allerliefste doe!
Voor Samera geldt echt dat ze van haar hobby haar beroep heeft gemaakt. Ze doet alles uit passie "Ik doe wat ik het allerliefste doe!". Dat zie je terug in de manier waarop ze te werk gaat. "Ik probeer altijd mensen zelf iets te laten creëren, dat vind ik belangrijk, want iedereen kan creatief zijn!" Met deze instelling weet ze iedereen te motiveren.

Ingehuurd door scholen
Creatief als Samera is, verzint ze altijd originele knutselZZ passend bij de jaarlijkse thema's. LenteknutselZZ in de lente, KoninginneknutselZZ met Koninginnedag en nog veel meer. Inmiddels is SweetArtZZ zo'n succes dat Samera ook wordt ingehuurd door scholen met haar knutseltalent en door De Schoor.

Goed met schmink
Altijd een hit bij een kinderverjaardag of kinderfeestje, schminken! SweetArtZZ komt op locatie, zodat het feest gewoon door kan gaan.
Ook als zwangere kan je bij Samera terecht voor een mooie Bellypaint. Een mooie print op je bolle buik! Ook kan ze (op aanvraag) een schminkworkshop verzorgen, zodat je zelf kan leren schminken. Superleuk!

Make-up feestje
Nieuw zijn de hippe meiden make-up party's. Met alles erop en eraan. Nagels lakken met nagellakjes, make-up én een fotoshoot na afloop. Ook een hele nieuwe meidenworkshop NailArtZZ heeft zij kortgeleden gelanceerd waarin de meiden de nieuwste technieken leren op nagelgebied. En hou de website van SweetArtZZ in de gaten want er komt nog veel meer aan voor grote meiden, zoals hippe sieraden maken! Een compleet pakket dus, geweldig voor de verjaardag van je grote dochter!

Kortom, Samera is met SweetArtZZ van alle creatieve markten thuis, kijk snel voor de laatste workshops en schrijf je in!
En zoek je nog een verjaardagsfeestje in Almere? Je kan zeker terecht bij SweetArtZZ!