Taarten van Suus

1 januari 2014
Suus en Maureen zijn de trotse eigenaressen van Taarten van Suus. Een heerlijke winkel, waar je de mooiste taarten en traktaties kunt bestellen, alles kunt kopen om zelf een prachtige taart te bakken en ook nog eens verjaardagsfeestjes kunt organiseren.

Taarten van Suus is een heel handig adresje voor ouders! Lees hier het interview met Suus en Maureen.

Taarten van Suus, een heerlijke winkel
Suus Acda startte vier jaar geleden, vanuit huis, Taarten van Suus. In 2010 heeft ze, samen met Maureen van Embricqs, een ‘echte’ winkel geopend. Een heerlijke plek, waar je de mooiste taarten kunt bestellen, alles kunt kopen om zelf een prachtige taart te bakken en ook nog eens workshops en cursussen kunt volgen.

Suus en Maureen staan de klanten met raad en daad bij. Suus: ‘Als kind had ik al een eigen oven in mijn kamer staan. Ik vind het zó leuk om te doen!’. Hun passie voor het maken en decoreren van marsepein en fondanttaarten werkt heel aanstekelijk!

Verjaardagstaarten
Taarten van Suus is echt een handig adresje voor ouders. Suus en Maureen maken prachtige verjaardagstaarten. De thema-taarten als Spiderman, Smurfen, ToyStory en Hello Kitty zijn het meest populair bij kinderen. Favoriet is de prinsessentaart. ‘Die is leuk, groot en helemaal 3D!’. Naast taarten kan je bij Taarten van Suus ook terecht voor hippe cupcake-traktaties. Handig als je geen tijd (of zin) hebt om zelf iets te maken. (Tip: bestel vier weken van te voren, anders loop je grote kans dat de dames al vol zitten!)

Kinderfeestje
Er wordt volop genoten tijdens de kinderfeestjes bij Taarten van Suus: ‘Het leukste zijn de feestjes waarvan kinderen van tevoren denken dat ze zelf niet zo’n mooie taart kunnen maken. Als het toch is gelukt, zijn ze zó trots! Veel kinderen komen dan later nog eens met hun moeder terug in de winkel en kopen spulletjes waar ze thuis mee aan de slag kunnen. Terwijl wij de ouders uitleg en advies geven spelen de kinderen hier in de winkel met het speelgoedoventje.’.

Vanaf 5 jaar kunnen kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes cupcakes komen decoreren, vanaf 7 jaar zijn ze klaar voor het grotere werk: het decoreren van mini-boltaartjes. Zit de agenda van Suus en Maureen vol of vier je het feestje liever thuis? Dan kun je een themakist huren voor het maken en decoreren van de cupcakes of boltaartjes. Alles wat je nodig hebt zit erin!

Suus en Maureen zijn het er helemaal over eens: ‘We willen nog jaren zo doorgaan. Iedereen is welkom in onze winkel, er staat altijd iets lekkers klaar en we adviseren je graag!’.

Kom langs
Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt gewoon langs gaan om te kijken of je inschrijven voor een open workshop. Die zijn er voor volwassenen, voor kinderen, maar ook voor ‘ouder en kind’.

In de voorjaarsvakantie is er een speciale combikinderworkshop met Ria Style, wees er snel bij, want vol is vol!


• Je vindt Taarten van Suus aan de Markerkant 1201-13. Niet in het centrum, maar wel praktisch: gratis parkeren, recht voor de winkel.

• De winkel is op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur open en op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

• Heb je geen tijd om langs te gaan? Dan kun je (een deel van het assortiment) ook online bestellen: www.taartenvansuus.nl