icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

De stoerste kinderfeestjes van Flevoland (alleen lezen als je kind een waaghals is)

11 juni 2018
Viert jouw zoon of dochter binnenkort een kinderfeestje? En zijn dat toevallig hele stoere kids die wel tegen een stootje kunnen? Die houden van rennen en stoeien? Zijn ze echte waaghalzen? Die het niet erg vinden om heeeeel vies te worden? Lees dan verder want we hebben de stoerste kinderfeestjes in Flevoland op een rijtje gezet!

Waterstormbaan

Wie zet de snelste rondetijd neer tijdens drift karten? Hoe hoog durf jij te klimmen en te klauteren op het obstacle4kids parcours? Ga jij lekker roetsjen op de waterstormbaan of wedstrijdjes doen op het balsportpark? Bij Flevonice kan het allemaal (in de zomer!) (in de winter hebben ze trouwens ook leuke activiteiten!)

Free Running

Kijken jouw kids ook de Free Running filmpjes op YouTube? Ze kunnen het nu ook zelf ervaren. Natuurlijk niet bovenop het dak van een flatgebouw, maar veilig indoor in Almere!


Bubbelbal

Super grappig, de kinderen liggen in een deuk! Een bubbelbal op jouw verjaardagsfeestje! Bij BubbelBal krijg je een grote met lucht gevulde plastic ballon je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen BubbelBal. Met de BubbelBallen kun je een partijtje BubbelVoetbal spelen, maar je kan ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen.


Politie of Brandweer thema

Vier je feestje in het thema Politie of Brandweer? Dan ga je natuurlijk naar het Veiligheidsmuseum PIT in Almere. Blus een brand zoals de brandweer of los een misdaad op, net als de politie! PIT heeft drie spannende feestjes om uit te kiezen.


Graffiti!

Weet jij wat een “tag” is? Dat leer je tijdens een workshop Graffiti. Natuurlijk ga je zelf aan de slag en nemen de kinderen hun eigen prachtige kunstwerk mee naar huis.


Outdoorpark SEC Survival 

Survivallen? Boogschieten? Kanoën? Schatzoeken? Bij SEC Survival is het aanbod zo groot, dat je gewoon niet kunt kiezen. Maar dat je spetterende uitdagingen zult tegen komen dat staat vast! Een outdoor kinderfeest is een combinatie van sport, grenzen verkennen en veel lachen.


Aviodrome

Stoere jongens en meiden hebben geen hoogtevrees en gaan dus rustig de wolken in! Dat kan bij Aviodrome... nou ja bijna dan! Bij Aviodrome heb je de mogelijkheid om vliegtuigen en zelfs cockpits van dichtbij te bekijken. Een unieke ervaring dus. Verder kun je er heerlijk spelen! Je kunt kiezen uit drie verschillende kinderfeestjes.


Netl 
de wildste tuin

De naam zegt het al: het wildste kinderfeestje vier je bij familiepark Netl. Vies worden hoort daar natuurlijk bij! Wat dacht je van een wilde speeltuin of een modderglijbaan! Of gewoon lekker vrij spelen in het wilde landschap. Leef je lekker uit!

stoere kinderfeestjes


Flashgolf, Bungeevoetbal en 
Sumoworstelen

Je gaat samen met je vriendjes en vriendinnetjes penaltyschieten, bungeevoetballen, sumoworstelen, poolvoetballen, spijkerbroekhangen, airhockeyen of een stoer gladiatorspel spelen. Dat kan bij FlashDome! Hoe leuk is dat?


Vechten (niet echt natuurlijk)

Hebben jouw kinderen energie voor tien? Dan ga je voor een vechtsport! Bijvoorbeeld bij Kung Fu Acadamy waar je zelfs je taart met een zwaard mag snijden! Of bij Shoganai waar je gedrild wordt door een zeer ervaren judo-coach (met zwarte band!). Of bij Warrior Skillz die je alles uit handen neemt. Je vindt alle aanbieders op de sites van Kidsproof Almere en Kidsproof Lelystad! Kijk niet alleen bij de ‘kinderfeestjes’ maar ook bij de ‘clubjes’ met als zoekterm ‘zelfverdediging’.


Voetbalfeestjes

Echte voetballers willen zelfs tijdens kinderfeestjes alleen maar voetballen. Geen probleem! Het kan bijvoorbeeld in Lelystad waar de kinderen zaalvoetballen en allerlei voetbalspelletjes gaan doen. Of in Almere waar de jarige een prachtig shirt met naam en leeftijd krijgt.


Boulderen

We moesten het even googelen…. ‘Boulder’ betekent in het Engels ‘rotsblok’. Boulderen is dan ook letterlijk: klimmen op een rotsblok. Dat kan bijvoorbeeld bij Impact Boulderhal! Speciaal voor de kleinere klimmers hebben ze de Tooka Temple geopend, een lagere boulderwand met tunneltjes en glijbanen. Hoe leuk!

Bootcamp4Kids

Hoe word je geheim agent? Of ninja? Of een superheld? Of een piraat? Je leert het bij Bootcamp4Kids. Tijdens de training leer jij alle vaardigheden. Maar dan….. word je tijdens de training ineens door de grote baas opgeroepen voor een échte klus! Nu wordt het menens!


Hutten bouwen

Huttenbouwen vinden kinderen altijd leuk! Lekker met elkaar knutselen, bedenken, overleggen en timmeren. Aan de slag!


Griezelen….

Waaghalzen houden van griezelen! Wat dacht je van een griezelfeestje waarbij je je kunt verleden als zombie, skelet, heks, vampier, dracula of bloederige bruidje en daarna griezelige spelletjes kunt doen! Durf jij het aan?

 

En dan hebben we nog niet eens alles genoemd. Wat dacht je van lasergamen of paintballen speciaal voor kinderen? Of een spannende ontdekkingstocht in de natuur waarbij je meer leert over de bomen, planten en dieren? Het aanbod in Flevoland is groot! Je vindt alles op de website van Kidsproof Almere en Kidsproof Lelystad onder de ‘kinderfeestjes’. Veel plezier!