De Top 10 fijne speeltuintjes in Almere!

11 oktober 2017
Wat is nou makkelijker dan eropuit met de kids naar de speeltuin? Lekker een frisse neus halen en natuurlijk spelen, rennen, klauteren, klimmen, spetteren en spannende avonturen beleven! Kidsproof heeft de fijnste speeltuintjes in Almere voor jou op een rijtje gezet:
Speeltuintjes Almere

1. Op Restaurantplein Belfort in Citymall Almere vind je Speeltuin Belfort. Deze speeltuin bestaat uit duurzame speeltoestellen die ook nog eens heel leuk zijn: trampolines, glijbanen en een speeltunnel! Lekker spelen midden in de stad dus.

2. Speeleiland de Meridiaan is een fantastisch natuurspeeleiland vol avontuur! Deze speelplek is voornamelijk gemaakt van hout, stenen en water en is zelfs mede door kinderen bedacht. Dat kan alleen maar leuk zijn dus!

3. Bij Jeugdland Stad, Jeugdland Haven en Jeugdland Buiten kunnen kids vanaf 7 jaar lekker komen ravotten. Bouw helemaal zelf een hut van hout of race tegen jouw vriendjes op de skelter!

4. Voor een zonnige dag is de waterspeelplek in het Zuiderzeespeelbos een fantastische speelplaats! Er is een eilandje, een trekpontje en een half gezonken schip. Lekker kliederen met water!5. Kleine avonturiers kunnen zich uitleven in het Cascadepark. Hier is namelijk een gave kabelbaan! Hoe vaak roetsj jij heen en weer!? Of ga je liever water pompen of klauteren over het parcours?!

6. Voor jongere kids is de speeltuin aan de schoolstraat, Speeltuin de Speelhaven, een heerlijke speelplek! Zandkastelen bouwen, glijden en klimmen, het kan er allemaal.

7. Marina Muiderzand ligt aan het mooie IJmeer en is de perfecte plek voor een dagje uit met de kids. Klauteren over boomstronken of met emmer en schep op avontuur in het zand. Lekker buiten!

8. Spelen in de frisse buitenlucht doe je bij Stadslandgoed De Kemphaan. In het grootste loofbos van Almere vind je leuke klim-, wiebel- en speeltoestellen van Acaciaboomstammen, en een echt doolhof!9. Het Vroege Vogelbos is ook een bijzonder mooi bos met een leuke speeltuin. Tussen de theeschenkerij en de schaapskooi staat een gezellig speelhuisje, een schommel en houten klim- en klautertoestellen!

10. Ideaal voor een dagje uit of voor je kinderfeestje! Speel- en Doepark de Voorst biedt speelplezier voor de hele familie. Kids tot 12 jaar kunnen hier skelteren, van de kabelbaan roetsjen, op de trampoline springen en meer!

Veel speelplezier! 

TIP: wil je de meest actuele uitjes in de buurt bekijken? Check onze Uitagenda!

Naar de website