7x winterse uitjes in Flevoland

30 januari 2022
Brrr wat is het koud in de winter! Dat maakt het buiten spelen toch wat minder fijn. Gelukkig zijn er ook binnen allerlei speelparadijzen, jumplocaties en andere warme plekjes voor het hele gezin! Hieronder vind je onze 7 favoriete winteruitjes in Flevoland!

1. Indoorspeeltuin Ballorig

Dit overdekte speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar is een perfecte plek om even de energie kwijt te raken. Met de trampolines, ballenbakken, glijbanen, klimrekken en een aparte speelruimte voor de jongsten valt er heel wat te spelen! Een goeie zitplek met een kopje koffie voor ouders, maakt Ballorig een heerlijk uitje voor het hele gezin.

2. Jacks Magic Forest

Magisch is dit bos zeker! De paddenstoelen, boselfjes en pratende bomen zijn goed te zien, terwijl in de rest van de ruimte geen licht brandt. Met een scorekaart, sticks en balletje speel je golf zoals je dat waarschijnlijk nog niet eerder hebt gedaan: glow in the dark!

3. Jumping Jack

Combineer je golf experience met jumpen bij trampolinehal Jumping Jack! Bekijk de wereld van een andere kant wanneer je over muren loopt of van grote hoogtes naar beneden duikt. Oefen je freerunning skills of maak salto's op de 2400 vierkante meters aan trampolines! Er zijn zes area’s waar je de uitdaging met de zwaartekracht aangaat! 

4. FunZone

De mascottes Okke en Pi staan te wachten om samen met de kinderen op avontuur te gaan in FunZone Dronten en FunZone Almere. Deze grote indoor speelparadijzen zitten vol met speelpleinen in een eigen thema: een sportplein, klauterplein, speelcaravans, raceparcours en meer! En helemaal leuk: ouders mogen gratis naar binnen. Bij FunZone Dronten kun je ook bowlen!

5. Jumpsquare Lelystad

Springen maar bij Jumpsquare Lelystad. Dit grote park kent een enorme hoeveelheid aan trampolines, een fijne plek om even uit te rusten en bij te tanken en speciale trampolinezones voor extra uitdaging. Primeur in Lelystad zijn de Interactive Jump trampolines en de VALO Jump waarin je jezelf in een computergame op een groot scherm terugziet.

6. De Orchideeën Hoeve

Cubaanse flamingo’s spotten, op expeditie in het Amazone Regenwoud, een vakantiekiekje bij de tropische watervallen, je beleeft het allemaal bij de Orchideeën Hoeve! Ga op expeditie via avontuurlijke looproutes, touwbruggen, rotspartijen en watervallen. Heerlijk samen op ontdekking in dit prachtige indoorpark vol bijzondere bloemen, planten en dieren!

7. Aviodrome

Bij museum Aviodrome leer je van alles over de luchtvaart. Honderden vliegtuigen staan opgesteld om beeld bij de verhalen te geven. Van het eerste vliegtuig van Anthony Fokker tot en met de ruimtevaart en alles hier tussenin. Leuk voor kids: in het museum kun je zelf aan boord stappen van een boeing 747. Voel je voor even een echte piloot!

Veel plezier!

Tip: wil jij op de hoogte blijven van alle leuke activiteiten en thuistips? Volg onze Facebookpagina!
Extra tip: in de winter de bikini aan? Hier kun je terecht voor de tofste zwembaden in Flevoland.
Nog een tip! Op onze Eropuitpagina vind je nog meer te gekke binnenuitjes!