7x winterse uitjes in Flevoland

30 januari 2022
Brrr wat is het koud in de winter! Dat maakt het buiten spelen toch wat minder fijn. Gelukkig zijn er ook binnen allerlei speelparadijzen, jumplocaties en andere warme plekjes voor het hele gezin! Hieronder vind je onze 7 favoriete winteruitjes in Flevoland!

1. Indoorspeeltuin Ballorig

Dit overdekte speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar is een perfecte plek om even de energie kwijt te raken. Met de trampolines, ballenbakken, glijbanen, klimrekken en een aparte speelruimte voor de jongsten valt er heel wat te spelen! Een goeie zitplek met een kopje koffie voor ouders, maakt Ballorig een heerlijk uitje voor het hele gezin.

2. Jacks Magic Forest

Magisch is dit bos zeker! De paddenstoelen, boselfjes en pratende bomen zijn goed te zien, terwijl in de rest van de ruimte geen licht brandt. Met een scorekaart, sticks en balletje speel je golf zoals je dat waarschijnlijk nog niet eerder hebt gedaan: glow in the dark! Extra Kidsproof tip: combineer je golf experience met jumpen bij trampolinehal Jumping Jack!

3. Avontura Dronten

De mascottes Okke en Pi staan te wachten om samen met de kinderen op avontuur te gaan in Avontura Dronten. Dit grote indoor speelparadijs zit vol met speelpleinen in een eigen thema: een sportplein, klauterplein, speelcaravans, raceparcours en meer! En helemaal leuk: ouders mogen gratis naar binnen.

4. Jumpsquare Lelystad

Springen maar bij Jumpsquare Lelystad. Dit grote park kent een enorme hoeveelheid aan trampolines, een fijne plek om even uit te rusten en bij te tanken en speciale trampolinezones voor extra uitdaging. Primeur in Lelystad zijn de Interactive Jump trampolines en de VALO Jump waarin je jezelf in een computergame op een groot scherm terugziet.

5. Het Virtuele Speelhuis

Ontdek nieuwe werelden samen met je familie en vrienden tijdens dit virtuele uitje in Almere. Met een VR-bril kom je langs zombies, vlieg je tussen hoge flatgebouwen of waan je je tussen dinosaurussen als in Jurassic Park. Vanaf 4 personen kun je ook een private game room reserveren. Dat betekent 4 speelvelden helemaal voor jullie zelf. Cool!

6. Flevopark

Wie zal het lukken om een strike te gooien? Ga de uitdaging aan bij Bowlingcentrum Optisport Flevopark. Met de vele kegels, bowlingbanen en schitterende bowlingschoenen kan de strijd beginnen. Zal het lukken om de rest van de deelnemers te verslaan? Echt een uurtje vermaak voor het hele gezin!

7. Aviodrome

Bij museum Aviodrome leer je van alles over de luchtvaart. Honderden vliegtuigen staan opgesteld om beeld bij de verhalen te geven. Van het eerste vliegtuig van Anthony Fokker tot en met de ruimtevaart en alles hier tussenin. Leuk voor kids: in het museum kun je zelf aan boord stappen van een boeing 747. Voel je voor even een echte piloot!

Veel plezier!

Tip: wil jij op de hoogte blijven van alle leuke activiteiten en thuistips? Volg onze Facebookpagina