Gratis uitjes in en om Lelystad

30 oktober 2017
Eropuit met de kids kan ook helemaal voor niets! In Lelystad barst het van de leuke activiteiten die niks kosten. Kidsproof heeft een aantal leuke gratis activiteiten op een rijtje gezet voor alle ouders die wat centjes willen besparen. En natuurlijke beleven de kids weer een dagje vol avontuur en plezier! Hoeveel ga jij er uitproberen?
Gratis uitjes Lelystad
Dorpsboerderij Dronten
Even een frisse neus halen! Neem de kids eens mee naar Dorpsboerderij Dronten, een unieke combinatie van een kinderboerderij, theehuis en bierbrouwerij. Superleuk voor het hele gezin dus! Check wel even de openingstijden, want in de winter is de dorpsboerderij gesloten!

Mini-weide Groenrijk
Dierenvriendjes kunnen ook terecht bij de mini-weide van Groenrijk Dronten. Hier kan je uitgebreid knuffelen met konijnen, cavia’s en kippen. Hoe leuk!

Boeken lezen!
Schuilen voor de regen of een ochtendje quality-time met je peuter? Duik de bibliotheek in en kruip lekker in de voorleeshoek!

De Spettertuin
De Spettertuin, aan de rand van het Woldbos, is ook ideaal voor een middagje uit! In deze prachtige natuurspeelplaats kunnen de kids met stapstenen, bruggetjes en boomstammen over het ondiepe water klauteren. En in de herfst natuurlijk herfstschatten zoeken!

Swifterkamp
Voor een leerzaam uitje is Swifterkamp in Natuurpark Lelystad superleuk! In dit kleine dorpje vind je twee boerderijen en een jager- en verzamelaarhut uit de Steentijd. Kan jij je voorstellen hoe het toen was? Af en toe is er ook een living history day, met leuke activiteiten! Daarna maak je natuurlijk een heerlijke wandeling door het Natuurpark! Welke dieren spot jij?

Gratis uitjes Lelystad

Wellerwaard
Geniet heerlijk van het zonnetje in de natuur van Wellerwaard in Emmeloord! Dit veelzijdige gebied zit bomvol leuke activiteiten. Wat dacht je van een duikje nemen, zandkastelen bouwen, volleyballen of spelen in het piratenschip? Heerlijk als het weer zomer is!

Boeren Pitstop
Zijn jullie met het gezin lekker aan het fietsen? Waai dan eens langs bij Boeren Pitstop in Zeewolde! Hier kan je gezellig picknicken en van alles leren over waar melk vandaan komt.

Dierenweide Stadspark
Kunnen de kids toch niet genoeg krijgen van schattige dieren, breng dan een bezoek aan de kinderboerderij in het Stadspark. Je ziet er schapen, geiten, varkens, kippen en nog veel meer!

GPS route Harry Potter
Een spannend avontuur hoeft niks te kosten! Neem de kids mee naar het Kuinderbos voor de spannende Harry Potter GPS-speurtocht. Los jij de raadsels op?

Veel plezier!  En heb jij nog leuke tips voor kosteloze uitjes? Mail ons snel via lelystad@kidsproof.nl

Je vindt nog veel meer uitjes in Lelystad in onze Uitagenda!