15 toffe kinderfeestjes in en om Almere!

10 mei 2021
Altijd al een te gek kinderfeestje willen geven maar kun je niet kiezen? Wij hebben 15 toffe kinderfeestjes voor je op een rij gezet!

1. Jumping Jack

Spring samen met al je vrienden je energie eruit bij Jumping Jack in Almere! Je kunt er je gekste stunts oefenen op de trampolines. Spring je rot en maak de mooiste salto's. Of daag je vrienden uit voor een echte battle op de balk. Een feestje bij Jumping Jack is lekker actief en er zeker één om nooit te vergeten!

2. PIT Veiligheidsmuseum

Altijd al opzoek geweest naar een beetje spanning? Vier je feestje bij PIT! Vier je feestje in thema brandweer, ambulance of politie. Blus een brand als een echte brandweerman, doe een spoedcursus ambulance verpleegkundige of verkleed je als politieman en probeer samen met je vriendjes en vriendinnetjes de misdaad op te lossen. Kijk hier welk feestje van PIT bij jou past! 

3. Fun Forest 

Ga lekker de natuur in tijdens dit te gekke klimfeestje! Op de speciale Monkeytrail kunnen de kinderen geheel zelfstandig klimmen over het parcours door het bos. Zoek je wat meer uitdaging? Dan is er ook nog het bananenkinderfeest over de grotere parcoursen, waar je maar liefst 3 uur over mag klimmen. Leuk en lekker actief!

4. SweetArtzz

Wees lekker creatief bezig tijdens het feestje van SweetArtzz. Tijdens dit Schmink- en verkleedfeest worden de kinderen geschminkt terwijl ze een leuk fotolijstje in elkaar knutselen en versieren. Na het Schminken is het tijd om op de foto te gaan! Een leuk en mooi aandenken aan je verjaardagsfeest die je gelijk in je eigengemaakte fotolijstje kunt stoppen!

5. Outdoorpark SEC

Bij Outdoorpark SEC staat in het teken van avonturen beleven, sport en spel, samenwerken, survivallen en natuurlijk heel veel lol hebben! Kom samen met je vrienden lekker actief bezig zijn tijdens 1 van de te gekke feestjes van het park. Zo kun je er survivallen tijdens de expeditie robinson of kun je er als een echte waterrat los gaan tijdens het WaterpretPakket!6. Fotostripverhaal Feestje

Speel samen met je vrienden de hoofdrol in je eigen stripverhaal! Verkleed je als piraat en beleef het avontuur... in de fotostudio natuurlijk! De kinderen maken een denkbeeldige reis door de tijd en brengen een bezoekje aan een onbewoond eiland, het zeemonster en meer. Na afloop worden de foto's vermaakt tot een heus stripverhaal. Een feest waar je ook nog eens een leuke herinnering aan over houd!

7. Smullen & Spelen

Ben jij helemaal gek op pannenkoeken? Dan is het kinderfeest van Smullen & Spelen echt iets voor jou! Kom lekker spelen in de speeltuin of maak je eigen pijl en boog van wilgentakken. En natuurlijk ga je ook samen met je vrienden van de lekkerste pannekoeken smullen. Een feestje om je vingertoppen bij af te likken!

8. Kids Playground

Vier je verjaardag in een waar speelparadijs bij Kids Playground Almere. Op deze leuke speelplek vind je touwladders, kinderdisco, trampolines en meer! Leef je samen met je beste vriendjes en vriendinnetjes helemaal uit op het springkussen en glibber van de leukste glijbanen.

9. Jeugdland 

Wil jij zelf je kinderfeestje geven maar wel buitenshuis? Denk dan aan Jeugdland! Op deze avonturenspeelplaats kun je samen met je vrienden van alles beleven. Bouw je eigen (feest) hut of ga over de toffe kabelbaan. Of pak de skelter en race over de te gekke skelterbaan! Genoeg avontuur voor een onvergetelijk verjaardagfeest!10. Safari feestje van Artibor

Ga samen met je vriendjes met een echte Safari Land Rover het bos in en speel stoere spellen! Zo ga je tokkelen vanaf het dak van de Land Rover, lasergamen, een reuze katapult bouwen en meer. Dit heerlijke feestje is in de natuur en ook nog eens super avontuurlijk! Geniet na afloop nog van een heerlijke picknick in het bos.

11. LEGO verjaardagsfeestje 

Het LEGO feestje van Young Engineers is ook zeker een aanrader! Bouw samen met je vrienden de leukste LEGO creaties. Iedereen krijgt zijn eigen LEGO kit om de mooiste dingen mee te bouwen. Als het bouwen is gelukt kunnen de kinderen er natuurlijk ook nog lekker mee spelen!

12. Indoor Mountainbike 

Kom lekker mountainbiken bij Indoor Mountainbike Almere. Op deze unieke locatie vind je een grote kas, met daarin een groot indoor bos. Daar kunnen jij en je vrienden lekker overheen racen! Ook als je niet houdt van mountainbiken heeft Indoor Mountainbike Almere een te gek alpacafeestje voor je in petto. Zeker een feestje om niet meer te vergeten!

13. Paul's Ijscobar

Huur de Ijscobar van Paul voor je eigen kinderfeestje! Uit dit karretje kun je maar liefst 100 bollen ijs scheppen. Dat wordt zeker smullen! Je krijgt 2 ijsmaken naar keuze, ijshoorntjes en natuurlijk scheplepels. De kar blijft minstens 5 uur koud zonder stroom dus je kunt er overal mee naartoe. Leuk en lekker voor tijdens jouw partijtje!

14. Jumping Almere 

Wil je een keer groots uitpakken voor je partijtje? Huur dan een springkussen bij Jumping Almere! Je kunt er kiezen uit een uitgebreid assortiment aan springkussens, stormbanen en sport- en spelartikelen. Ook kun je kiezen uit verschillende thema's. Een onvergetelijk feest vanuit je eigen huis!

15. Ski-Mere

Leer samen met je vrienden de ins- en outs van het skiën en snowboarden tijdens het kinderfeestje van Ski-mere! Op een leuke en verantwoorde manier krijgen de kinderen les. De leraar past zich volledig aan aan het niveau van de kinderen, dus ook als je nog nooit op ski's hebt gestaan is het super leuk om te doen. Zeker een leuk en winters feestje!


TIP: Neem een kijkje op onze eropuitpagina voor leuke uitjes bij jou in de buurt!