• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Glitterende Kinderfeestjes in Flevoland

3 augustus 2022
Op zoek naar een fabelachtig leuk kinderfeest vol glitter en glamour in Flevoland?
Je kind is bijna jarig en stuitert van opwinding.
Hoe vier je dat dan? Thuis voor familie en vrienden (De Grote-Mensen-Verjaardag)? Check.
Kinderfeestje? Ehm...
     Vroeger vierde men dit veelal kleinschalig en binnenshuis - denk aan limonade met feestelijke rietjes, zelf plakjes cake versieren met slagroom, hagelslag, smarties en snoepjes, cadeautjes uitpakken en gezellig spelletjes doen. Een enkele keer naar het zwembad, of één vriendje of vriendinnetje uit mogen nodigen voor Iets Heel Groots of Duurs, zoals paardrijden op het strand (of voor miljonairs, met een raket naar de ruimte).
     Tegenwoordig is het een uitdaging om het beste, grootste, meest spetterende en fantastische en orginele GIGA-feestje uit de Hoge Hoed te toveren. Dat is natuurlijk ook geweldig. En speciaal voor die gelukkige kinderen die staan te trappelen om hun verjaren te vieren met Heel Veel Glitters, en wiens ouders / verzorgers daar ook blij van worden, zijn hier een paar ideetjes voor een Te. Gek. Kinderfeest.Zodat jij kunt zeggen, “Kinderfeest vol glitters... Check”.

SweetArtZZ

Hoe adembenemend mooi is een FROZEN FEESTJE? Verkleed je samen met je besties als jullie favoriete Frozen character, compleet met prachtige schmink. Je versiert je eigen kroontje en speelt het Olaf-spel. Ook kunnen er professionele foto’s gemaakt worden en zijn er glittertattoos waar je zo mee straalt dat je dit feestje niet snel meer zult vergeten.

Sweetartz in Almere biedt nog veel meer schmink- en verkleedfeestjes aan. Is een Unicorn Party niet helemaal WOW? Onder het genot van limonade versieren de kinderen fotolijstjes. Met lekker veel glitters, wellicht? Nadat ze verkleed en geschminkt zijn en de mobiele studio is opgebouwd, mag iedereen op de foto. Deze wordt dan (eventueel bewerkt) op de prachtig versierde fotolijstjes geplakt). Het hele feestje neemt ongeveer 2-2,5 uur in beslag en is voor kinderen vanaf 4 jaar.

Glamour Faces

En wat dacht je van een Verkleed Feestje van Glamour Faces in Almere? Dit is ook voor kinderen vanaf 4 jaar. Schminken en mooi verkleden voor de fotoshoot in een betoverend versierd pand; limonadefontein, snoepjes, chips en cadeautjes; flink spelen en lachen... de roze loper ligt al uitgerold voor een spectaculair onthaal!

En dit schitterende feestje kan ik jullie niet onthouden... ook bij Glamour Faces te boeken... De Miss Beauty Party, jullie enige, echte eigen verkiezingsfeest. Duik (letterlijk) in de schoenen van echt modellen. De meiden (vanaf 7 jaar) fladderen eerst door de Visagie Studio, om vervolgens twee mode-rondes mee te maken op een echte catwalk: de badmode en luxieuze galajurken. De camera’s flitsen links en rechts - genietend van alle schoonheid - en de jarige wordt gekroond tot Miss Beauty, compleet met sjerp en kroon.

Star For A Moment

Vanaf het magische moment dat je kind vijf jaar wordt zijn jullie van harte uitgenodigd om even omgetoverd te worden tot échte ster. Star For A Moment in Almere biedt themafeestjes voor kinderen (5-16 jaar) met elk hun unieke touch. Er zijn piratenfeestjes vol schatten en piratendiploma’s, minionfeestjes vol pret en spel. Er zijn Ibiza- en Glamour Photoshootfeestjes. Ook kun je kiezen voor de populaire Frozen- of Paw Paw Patrol feestjes gevuld met knutselplezier en fotoshoots. Dat wordt genieten.

Fancy Palace

Fancy Palace in Almere is hét adres voor beauty feestjes voor jouw opgewonden jarige job (4-14 jaar). Ze kan hier samen met haar vriendinnetjes genieten van cupcakes, limonade / thee, nagel- en haarverzorging, party make-up, een fotoshoot voorzien van modeshow en catwalk, pedicures, gezichtsmaskers, high tea / taart of fancy feestkleding. Stel jullie eigen feestje samen en... word jij soms het volgende Top Model?

Storybook Princess

Word zelf een prinses, mét een prinses. Met Storybook Prinses in Almere wordt jouw sprookje werkelijkheid. Of het nu bij jou thuis is of op een zelfgekozen locatie, bij Storybook Princess kun jij jouw favoriete prinses uitnodigen op jouw kinderfeestje! Ze komt langs met een uniek cadeau en een kaart voor de jarige en vertelt een interactief en meeslepend verhaal. Samen met de kinderen zingt en danst ze, speelt spelletjes en knutselt. Ook is er een fotomoment. Word het Doornroosje, de Sneeuwkoningin, Assepoester of de Kleine Zeemeermin? Jongens kunnen binnenkort Spiderman op hun feestje vragen.
     Afhankelijk van het gewenste arrangement neemt dit 45 tot 90 minuten in beslag. Dit feestje is ook te boeken in samenwerking met Smullen & Spelen, Fancy Palace of Glamour Faces. Deze feestjes zijn te boeken voor kinderen vanaf 2 jaar.

Droomevenementen

Bij Droomevenementen in Dronten zijn dromerige feestjes te boeken voor zowel meisjes als jongens (vanaf 4 jaar). Kies jouw favoriete thema en begin met het versieren van cupcakes onder het genot van limonade. Dit wordt gevolgd door een dansworkshop en spelletjes. Dan is het tijd voor chips en limonade en een creatieve workshop. Alle ouders kunnen na afloop komen glunderen bij de mini show waar de geschminkte kids op hebben geoefend. Natuurlijk gaan de kinderen niet naar huis zonder spannend cadeauzakje.