7 toffe kinderfeestjes in en om Lelystad

2 juli 2021
Hoera, je bent bijna jarig! Dit wil je natuurlijk vieren met jouw vrienden en vriendinnen tijdens een onvergetelijke verjaardag. Wij verzamelden 7 toffe kinderfeestjes in en rondom Lelystad. Dit wordt één groot knalfuif!
7x Kinderfeestjes in Lelystad
Zoek jij nog inspiratie voor jouw kinderfeestje? Laat je inspireren door deze zeven toffe feestjes in de buurt van Lelystad!

1. Zwemfeestje in De Koploper

Voor een actief én gezellig kinderfeestje ben je bij Sportcentrum De Koploper in Lelystad aan het juiste adres! Hier kun je zwemmen, voetballen of klimmen, er is voor ieder wat wils. De sportieve activiteit sluit af met nog gezellig samen eten en drinken in De Inloper! 



2. Werkplaats der Ideeën

Een feestje voor creatievelingen vier je bij de Werkplaats der Ideeën! Gaan jullie aan de slag als pottenbakkers, of geef je de voorkeur aan een techniek workshop? Deze variant is echt voor uitvinders, creatieve onderzoekers en Willie Wortels!



3. Aviodrome

Bij Luchtvaartmuseum Aviodrome vier je een heel uniek kinderfeestje! Zo zit je met je feestmuts in een vliegtuig, wanen jullie je als echte piloten in de vliegsimulators en ontdekken julilie een wereld vol avontuurlijke vliegtuigacties. Wat een feest!



4. Batavialand

Wauw, er valt zoveel te leren over de geschiedenis bij Batavialand! Tijdens jouw feestje kom je alles te weten over de grote schepen en stap je in de wereld van land ontginnen en bodemvondsten. Wat een cool verjaardagspartijtje! 



5. Jumpsquare
Voetjes van de vloer! Een actief jumping kinderfeestje vier je bij Jumpsquare Lelystad. Samen met je vrienden ga je los op de trampolines, daag je elkaar uit met vette tricks of versla jij je vrienden in de Dodge Ball Area. Of geef jij een nog groter knalfuif en ga jij voor de Disco Jump Party, met discolichten en coole beats?



6. Voetbalfeestje Sportbedrijf Lelystad 
Speciaal voor de echte voetbalfanaten organiseert Sportbedrijf Lelystad toffe voetbalfeestjes! Onder begeleiding van een ervaren instructeur gaan de kinderen twee uur lang zaalvoetballen, doen zij mee aan een voetbalquiz en spelen ze diverse spelvormen als paaltjesvoetbal, penaltyseries en drie tegen drie. Na afloop ontvangt iedereen een welverdiende oorkonde!



7. Toms Creek visfeestje
Dat is origineel, een kindervisfeestje! Toms Creek organiseert speciale visfeestjes, vanaf verschillende leeftijden. Tijdens deze feestjes leer je met een echte werphengel te vissen, ontdek je de vis ‘trick & trucks’ en ga onder begeleiding op avontuur!

Wij wensen jou een hele fijne verjaardag!

TIP: wil je op de hoogte blijven van nog meer toffe Kidsproof tips? Volg ons dan op Facebook of Instagram! Naar de website